Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Consiliul Judeţean organizează „Săptămâna curăţeniei“


   Consiliul Județean Vrancea vrea să îi implice pe liceenii din județ în acțiuni de protejare a me-diului înconjurător, urmând a organiza în perioada 8 – 11 aprilie, campania „Săptămâna curățeniei”. 
   În acest sens, a fost înaintată Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea o adresă, potrivit căreia toți elevii și directorii unităților de învățământ sunt invitați să răspundă prezent acestei inițiative și să organizeze acțiuni de colectare a deșeurilor de hârtie. Consiliul Județean va oferi elevilor sprijin, în vederea transportării hârtiei colectate și valorificării acesteia în centre specializate. 
   Cele mai active unități de învățământ în cadrul campaniei de ecologizare intitulată „Săptămâna curățeniei” vor fi răsplătite de Consiliul Județean Vrancea cu diplome de excelență, acordate pentru implicarea în acțiuni ce vizează sănătatea și protejarea mediului înconjurător. Festivitatea de decernare a diplomelor de excelență va avea loc în data de 12 aprilie.
   Toate liceele care vor să se înscrie în cadrul acestui ambițios proiect ecologic sunt invitate să se adreseze Consi-liului Județean la numărul de fax 0237.212.228 sau pe adresa de e-mail contact@cjvrancea.ro. Persoana de contact pentru proiectul „Săptămâna curățeniei” este Aniela Enescu, de la Biroul de Relații Internaționale din cadrul Consiliului Județean. Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere este 1 aprilie.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?