Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609
Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609

FOTO! IPJ Vrancea: CAMPANIE DE 10 zile de donare sânge

 

Comunicat de presă IPJ Vrancea, 28 martie 2024:

”Dăruind vei dobândi”

La fel ca în anii trecuți, în preajma Zilei Poliției Române, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au desfășurat o campanie de donare sânge, planificată în contextul aniversării a 202 ani de tradiție și continuitate în slujba cetățenilor. Pentru că sângele înseamnă viață, zeci de polițiști vrânceni au întins o mână de ajutor celor aflați în suferință și să încurajeze comunitatea prin exemplul lor. Empatia pentru semeni alături de disponibilitatea și profesionalismul echipei de la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea îi determină pe polițiști să revină ori de câte ori este posibil.

Prin exemplul lor, polițiștii doresc să încurajeze cât mai mulți oameni să doneze sânge pentru a salva vieți. Printre colegii care s-au alăturat campaniei, doi sunt de nedespărțit! Vlad și Alexandru s-au născut la câteva minute distanță unul de celălalt iar de atunci, gemenii sunt uniți și solidari: colegi de școală, inclusiv la Școala de Agenți de Poliție Câmpina-promoția 2023. În doar 10 minute, cât durează donarea de sânge, cei 450 de ml de sânge pot salva 3 vieţi. În cele zece zile de donare, printr-un gest simplu, dar care poate salva vieți, picături de viață au plecat de la polițiștii vrânceni, către oamenii aflați în suferință.

Și, pentru că nevoia de sânge este permanentă, continuăm să ne mobilizăm în acest scop pe tot parcursul anului, următoarea campanie fiind planificată ca în fiecare an, în preajma zilei de 14 iunie-Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

Poți ajuta și tu! Poți ajuta oameni suferinzi!

Donează sânge! Sângele tău poate fi miracol pentru o nouă viaţă!

Viața stă în sângele TĂU!

Sursa foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?