Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

FOTO: Primăria Golești a organizat duminică „Turneul Primăverii”

Primăria Golești a organizat duminică, în cadrul programului ,,Sportul pentru toți”, un turneu de minifotbal la stadionul din Baza sportivă Golești, intitulat „Turneul Primăverii”. La eveniment au participat un număr de 40 de sportivi de diferite vârste din comuna Golești. Evenimentul a fost organizat la inițiativa primarului comunei Golești, Alexandru Zar.

Au fost constituite 5 echipe care s-au întrecut, competiția în sine fiind de un real succes, dovadă fiind faptul că, pe alocuri, au fost momente de îndârjire în sensul sportiv al componenților echipelor. La final s-a desemnat câștigătoare echipa în componența căreia au activat următorii fotbaliști: Vișan Nelu-Iulius, Barbu Alexandru, Chiroiu Sebastian, Puiu Costică, Boboc Florin, Buzatu Sorin, Toma Lucian.

În același timp, cea de-a doua finalistă a competiției a fost echipa formată din Petculescu Nelu, Bari Iulian, Ciochină Laurențiu, Oprea Ionuț, Papa Săndel, Panfil Eduard, Fierbinte Cristi. „La final s-au făcut fotografii și s-au  acordat diplome și cupe în mod simbolic tuturor participanților, totul într-o atmosferă de sărbătoare și declarându-se mulțumiți atât echipa primăriei organizatoare cât și toți participanții, sportivii, cât și spectatorii, ceea ce ne îndeamnă să continuăm în organizarea de astfel de evenimente.

Vom transforma astfel de competiții în tradiție, intenționați fiind să invităm și alte comune din vecinătate și nu numai, doritoare să ia parte la astfel de competiții în aer liber în beneficiul sportului și al nostru al tuturor”, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a Primăriei Golești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?