Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO: Volei, Divizia A2, Seria Est – Fetele Focșaniului încheie turul pe locul 1

  • CSM Focșani 2007 – CSM București 3-0 (28-26, 25-12, 25-18)

Formații

CSM Focșani 2007: Mara Tudorache, Daria Stănculescu, Denisa Cara, Alesia Cristea, Carmen Dițu, Andra Damaschin, Miruna Făiniță, Gabriela Dumitru, Andrijana Pavlasovic, Mădălina Ioniță, Mihaela Dumitru, Maria Meianu, Ana Maria Crăciun. Antrenori, Nicu Harabagiu – principal și Mihaela Tașkiran – secund

CSM București: Ana Maria Nistor, Alexandra Moroianu, Bianca Ghica, Ștefania Călinoiu, Andreea Igiescu, Ioana Marin, Ioana Sorina Hododi, Ștefania Alupei, Elena Ștefanov, Alexia Talpău, Bianca Nuică, Smaranda Ene, Angelica Stancu.

Antrenori, Dmitri Pancenko – principal, Ștefan Romanescu – secund.

Voleibalistele de la CSM Focșani 2007 au încheiat turul campionatului Diviziei A2 Seria Est pe primul loc, neînvinse! Vineri, 3 noiembrie, au jucat derbiul cu CSM București, formație care nu pierduse nici un set în patru partide, dar care s-a văzut întrecută fără drept de apel în Sala Polivalentă. Bucureștencele au început bine meciul, au condus în primul set până la 23-22, au avut 24-22, au fost egalate la 24, apoi la 25 și 26, dar ultimele două puncte au fost ale focșănencelor care au luat conducerea în partidă cu 1-0 după o dispută de mare spectacol. Pentru oaspete pierderea setului prim a constituit un șoc din care nu și-au mai revenit până la final! Setul al doilea a fost la discreția fetelor Focșanului care s-au impus cu 25-12 iar cel de-al treilea, ceva mai strâns, s-a încheiat cu 25-18. A fost victoria echipei, care s-a omogenizat, este echilibrată pe posturi și arată o mare încredere în posibilitățile sale.

De regulă nu fac remarcări dintre jucătoare. De această dată o voi face: liniștea de pe margine a antrenorului Nicu Harabagiu și-a găsit corespondent în teren prin liniștea transmisă de excelenta Andrijana Pavlasovic. Fosta componentă a campioanei Serbiei, jucătoare cu mare acuratețe a execuțiilor și inteligență în joc arată siguranța unui lider de care CSM 2007 avea nevoie lângă exuberanța tinerelor sau foarte tinerelor și talentatelor sale jucătoare.

În celelalte meciuri ale ultimei etape a turului, CS Medgidia a întrecut cu 3-0 pe Corona Brașov iar la București CSU Galați a trecut cu 3-0 de CTF Mihai I.

Clasament: 1. CSM Focșani 2002 – 14 puncte; 2. CSM București – 12 puncte; 3. CS Medgidia – 10 puncte; 4. CSU Galați – 6 puncte; 5. CTF Mihai I București – 3 puncte; 6. Corona Brașov – zero puncte.

Foto, Costin Corcoz, Petrică BUTUC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?