Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO! Echipa Grifon, câștigătoarea Cupei Firmelor și Instituțiilor Publice la minifotbal Vrancea

Echipa Grifon a câștigat astăzi Cupa Firmelor și Instituțiilor Publice la minifotbal Vrancea, după ce a învins în finala competiției echipa Brigada 282,  în urma loviturilor de departajare.

Evenimentul, desfășurat la baza sportivă ONE ARENA din Crângul Petrești, a fost găzduit de Liga de minifotbal Vrancea și organizat sub egida Federației Române de minifotbal.

Conform programului, competiția de astăzi a debutat cu cele două semifinale, în care s-au confruntat echipele Grifon și Tomiță Lazăr, respectiv Brigada 282 și echipa Dedeman.
După finala pentru Trofeul Fair-Play și Finala Mică, a urmat Finala turneului, pentru care au rămas în joc echipele Grifon și Brigada 282. După cele două reprize, urmate de prelungiri, s-a ajuns la loviturile de departajare, care au decis câștigătoarea ediției a 2-a a Cupei Firmelor și Instituțiilor Publice la minfotbal Vrancea 2023. Echipa Grifon a obținut astfel dreptul de participare la Campionatul Național pentru Firme și Instituții din vara anului 2024.

Potrivit organizatorilor, evenimentul a avut ca scop promovarea minifotbalului la toate nivelurile, prin stimularea participării persoanelor de diferite vârste în competiții sportive dedicate exclusiv amatorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?