Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO: Mesajul lui Nicușor Halici – viitorul președinte al Consiliului Județean Vrancea

          Experiența de 20 de ani, în muncă și în administrația publică, m-a învățat că pe primul loc sunt întotdeauna OAMENII și nevoile lor, credință pe care am avut-o de-a lungul anilor, ca parlamentar, prefect și mai ales ca fiu al Vrancei, născut în Păulești.

          Atunci când mi-am dat demisia din Parlament, am făcut-o pentru a fi mai aproape de vrânceni și de locul în care simt că aparțin cu adevărat. Alături de administrația puternică și responsabilă PSD, am demonstrat că suntem capabili să atragem fonduri guvernamentale și europene care s-au concretizat în investiții importante ce au adus schimbări benefice în Vrancea: demararea lucrărilor pentru construirea Autostrăzii Moldovei (A7), a drumului DN2L Lepșa-Soveja, cunoscut sub numele de „Drumul Coașa”, implementarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, precum și modernizarea și dotarea școlilor și a grădinițelor în nenumărate comune vrâncene, modernizarea și reabilitarea infrastructurii rutiere și a drumurilor de interes local, și nu în ultimul rând, dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale.

          Fiecare efort a fost depus cu suflet, încurajat fiind de dorința de a le oferi vrâncenilor mei, oameni gospodari și ambițioși, un trai mai bun, iar implicarea mea în Vrancea înseamnă grijă și respect pentru oameni, acțiune și rezultate concrete.

          Sunt hotărât să continui toate aceste eforturi, cu la fel de mult entuziasm și dedicare, pentru a construi un viitor prosper și plin de posibilități pentru fiecare vrâncean. Fie că este vorba de modernizarea infrastructurii școlare sau a celei rutiere, de susținerea afacerilor locale și a comunităților agricole din Vrancea sau de dezvoltarea sectorului turistic al cărui potențial este cu adevărat deosebit, investițiile pe care le-am atras, și pe care le voi mai atrage, vor reprezenta motorul creșterii economice și al progresului social în comunitatea noastră.

          Plin de încredere și curaj, rămân fidel principiilor și valorilor social-democrate, și înțeleg că lucrurile se pot pune în mișcare fiind aproape de vrânceni, ascultându-i și făcându-le vocea auzită, așadar echipa mea de consilieri este reprezentată chiar de oamenii din comunitate.

          Comunicarea permanentă și directă cu vrâncenii mei este esențială pentru progresul nostru colectiv, iar fiecare discuție și fiecare sugestie vor reprezenta un sprijin important în luarea celor mai înțelepte decizii.

          Candidez pentru că vrâncenii merită ce e mai bun și sunt hotărât să-mi folosesc toată experiența și expertiza pentru a construi un județ modern și pentru a asigura tuturor locuitorilor, de la mic la mare, o viață civilizată și sigură.       

          Împreună, dragi vrânceni, vreau să continuăm drumul schimbării în bine, în fiecare sat, comună și în fiecare oraș din Vrancea.

          Ca viitor președinte de Consiliu Județean, cu ajutorul lui Dumnezeu și al dumneavoastră, voi aduce Vrancea acolo unde ne-o dorim cu toții, pentru noi și copiii noștri, prin investiții importante, prin comunicare, dedicare și grijă față de întreaga comunitate.

Nicușor Halici,

Dintre vrânceni, alături de ei.

Realizat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD Vrancea. Cod mandatar financiar 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?