Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

O tânără din Câmpineanca a murit la 28 de ani. „Singura dorință a fost să-și ducă fetița la școală în prima zi”

O tânără din comuna Câmpineanca a murit la doar 28 de ani, după o grea suferință, luptând mai bine de patru ani cu boala. Conform datelor furnizate de profesorul de educație fizică și sport, Cătălin Croitoru, cumnatul femeii, Valentina Ifrim s-a născut pe 1 ianuarie 1995 și a locuit împreună cu soțul ei în comuna Mera. În urmă cu patru ani a fost diagnosticată cu o gravă maladie, dar a luptat cu o voință de fier și un suflet blând.Valentina a avut o dorință profundă în inima sa: să-și vadă micuța fetiță de 6 ani, care urma să intre în clasa pregătitoare, începându-și drumul în lumea școlii. A reușit cu ultimele puteri ca pe 11 septembrie să își ducă îngerul de fetiță de mână la școală cu buchetul de flori pentru doamna învățătoare, iar fix după o săptămână să își ia rămas bun pentru totdeauna de la toți cei dragi.

A fost un exemplu de bunătate, modestie și generozitate pentru toți cei care au avut privilegiul de a o cunoaște. Înmormântarea acestei ființe speciale va avea loc în localitatea natală, Câmpinenca, joi 21 septembrie începând cu ora 11:00. „Astăzi, o mamă, un suflet bun și blând ne-a părăsit! Dumnezeu a avut nevoie de un înger care ne va veghea de sus, ne este greu să găsim cuvintele potrivite pentru durerea imensă rămasă în sufletele noastre! Într-un moment de adâncă tristețe și doliu, comunitatea se va reuni pentru a-și lua rămas bun de la această mamă iubitoare și sufletistă, care a luminat viețile celor din jur cu generozitatea și dragostea ei necondiționată. Vei rămâne veșnic în amintirea noastră!”, este mesajul lui Cătălin Croitoru.

„Astăzi zi de doliu, un suflet bun ne părăsește! Dumnezeu să te odihnească în pace Vali (Vally Ifrim). Este foarte amar să-i pierdem pe cei mai dragi, pe rude și prieteni și este de două ori mai amar dacă ne părăsesc oameni tineri, frumoși și talentați. Un gând bun și o rugăciune vor ajuta mult. Dumnezeu să o ierte!”, a scris și Florin Vasilache, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?