Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Mai multe obiecte, descoperite în stomacul unui bărbat adus la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași

Medicii au descoperit mai multe monede, bancnote, o lingură şi alte obiecte în stomacul unui bărbat care a fost adus la UPU de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi după ce s-a înjunghiat accidental. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a declarat medicilor că, în timp ce încerca să taie cu cuţitul o felie de salam, s-a înjunghiat accidental în abdomen. Potrivit medicilor, bărbatul este un pacient cu patologie psihiatrică şi a fost externat recent de la Institutul de Psihiatrie. „Pacientul a fost preluat de la domiciliu de echipajul de terapie intensivă mobilă cu plagă înjunghiată abdominală prin obiect ascuţit tăietor, un cuţit. A fost internat la Clinica IV Chirurgie din cauza unei plăgi penetrante în abdomen”, a spus dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU de la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

O femeie în vârstă de 48 de ani a fost adusă în stare foarte gravă la UPU de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, după ce a fost înjunghiată de concubin cu un cuţit.

Femeia, de profesie medic veterinar, din localitatea Valea Adâncă, a fost înjunghiată de concubinul care intenţiona să se sinucidă. Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu, a declarat presei că femeia a fost adusă în şoc hemoragic, motiv pentru care a necesitat intubare orotraheală şi ventilaţie mecanică. Bărbatul, de 40 ani, a fost găsit spânzurat și autoincendiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?