Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Patru tineri RĂNIȚI la Cotești după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod! Șoferul era băut!

Patru tineri au fost victimele unui accident rutier, noaptea trecută, pe DJ 205 B, în localitatea Cotești. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, toți cei patru se aflau într-un autoturism, deplasându-se de la Blidari spre Cotești, iar șoferul era băut. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod, în urma impactului, toți cei din mașină fiind răniți, iar doi dintre pasageri rămânând încarcerați.

„În cursul nopții trecute, în jurul orei 02:20, am fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 205 B, în localitatea Cotești.

Polițiștii Biroului Rutier Focșani care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că, un bărbat de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 B, din direcția sat Blidari către comuna Cotești, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a intrat în coliziune cu un podeț betonat.

Fiind testat cu aparatul etilometru rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge la spital.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, cât și a trei pasageri, aceștia fiind transportați la Spitalul Județean Focșani.
A fost necesară intervenția echipajelor din cadrul ISU Vrancea pentru descarcerarea a doi pasageri.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

❗️❗️❗️Reamintim conducătorilor auto faptul că, potrivit modificărilor recente ale Codului Penal referitoare la consecințele legale ale consumului de alcool/ droguri, persoana care conduce un autovehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive ori fără a deține permis de conducere și comite un accident de circulație soldat cu decesul victimei, va fi condamnată la închisoare cu executare”, este comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?