Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

FOTO: Fotbal amical – Primul test al al verii pentru focșăneni

 

  • CSM Râmnicu Sărat – CSM Focșani 2007 1-0 (1-0)
  • În perioada 24 -31 iulie, cantonament la Vatra Dornei
  • Prima etapa de campionat va fi la 26 august

Formații

CSM Focșani 2007 – repriza I : Bodea (30 Preda) – Ben Levi, Acasandrei, Săpunaru, Stroe – Abrudan – Manu, Dascălu, Dănilă, Paizan – Oprea; repriza a II-a – Preda (60 Lazăr) – Negoiță, Săpunaru, Mazilu, Stoica – Enache, Pahonțu – Știubea, Bălășel – Niv Levy – Zaharia. Antrenori: Octavian Grigore – principal, Adrian Senin – secund.

CSM Râmnicu Sărat: Rîpeanu – Robert Tănase, Ceaușel, Ioniță, Tudor – Danciu, Socol, Ignat, Matei – Mihalache, Alexandru. Rezerve: Șerban, Matteo Tănase, Ionescu, Surugiu, Lupu, Dima. Antrenori: Marius Tîrîlă – principal, Ionuț Măndoiu – secund

 

Pe Stadionul Olimpia din Râmnicu Sărat, sâmbătă, 22 iulie, de la ora 10:00, CSM Focșani 2007 a avut primul test al verii, în compania CSM, formație care a jucat la finalul campionatului trecut barajul pentru promovarea în Liga a II-a. Gazdele au câștigat cu 1-0 printr-un gol marcat în minutul 41. Conducătorii formației focșănene au dorit să vadă la lucru, în compania unui bun partener de pregătire, pe toți jucătorii din lot.

Înainte de partidă, președintele executiv al Secției de fotbal a CSM Focșani 2007, Costel Lazăr, declara că va fi ”un prim joc de verificare al echipei noastre, după care staff-ul tehnic va trage o primă linie în vederea stabilirii lotului de jucători pentru deplasarea în cantonamentul de la Poiana Stampei (Vatra Dornei), în intervalul 24-31 iulie”. Concluziile de după perioada de antrenamente de pe Stadionul Milcovul și meciul de la Râmnicu Sărat se vor regăsi în componența lotului cu care CSM Focșani 2007 pleacă astăzi în cantonamentul de la Vatra Dornei.

          Despre unii dintre jucătorii noi, care nu au fost prezentați anterior în Monitorul de Vrancea și care au fost trimiși pe teren sâmbătă: Ben Levy, mijlocaș, născut în Israel, are 27 de ani. În România a jucat în Liga a II-a, la Petrolul Ploiești și Unirea Slobozia; Lucian Acasadrei, 28 de ani, fundaș, vine de la Ceahlăul Piatra Neamț. A mai jucat la Progresul Spartac București, Mostiștea Ulmu, Tunari; Toma Abrudan, fost junior la FCSB; Marius Cătălin Pahonțu, 24 de ani, mijlocaș, a jucat la Turris Turnu Măgurele și Astra Giurgiu în Liga I și Liga a II-a; Andreas Știubea, 18 ani, vine de la Petrolul Ploiești; Vlad Bălășel, format la Academia de Fotbal Cristian Ciocoiu, vine de la Dinamo Bacău

Dintr-un comunicat postat pe pagina de facebook a clubului este de reținut că din 31 iulie echipa va continua cantonamentul de pregătire, urmând să joace în Cupa României la 2 august, apoi, cel mai probabil la 4 august, pe  Milcovul, amicalul cu Rapid Brodoc, după care jucătorii vor avea două zile libere. Ulterior ”va fi trasă o a doua linie privind lotul de jucători și continuarea pregătirilor pe plan local staff-ul tehnic fiind preocupat de completarea lotului cu jucători care să poată îndeplini obiectivele propuse”, așa cum a declarat președintele executiv Costel Lazăr.

Foto, Gigi Căldare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?