Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Minifotbal – Viitorul Grafit Decor Câmpineanca s-a calificat pentru Turneul Final al Campionatului Național

  • La Iași, la Zona Est a Campionatului, campioana Vrancei a jucat finala mică. Este prima echipă vrânceană calificată după șase ani la Turneul Final

Campionatul Național de minifotbal și-a consumat începând de vineri, 9 iunie pînă duminică, 11 iunie, turneele de calificare pentru competiția finală. Campioana Vrancei, Viitorul Grafit Decor Câmpineanca a evoluat la Iași, în grupa E, alături de ADER Ploiești, Coloseum Iași și D Angelo Iași.

În primul joc, vrâncenii au întrecut cu 4-2 pe Ader Ploiești prin golurile marcate de de Florentin Mănăilă, Ștefan Lupu, Răzvan Crăciun și Adrian Oltianu, în cel de-al doilea, au dispus cu 4-1 de Coloseum Iași, autorii golurilor fiind, în ordine, Ștefan Lupu, Florentin Mănăilă, Răzvan Crăciun și Viorel Costea. În urma celor două victorii, Viitorul Grafit Decor și-a asigurat locul în optimile de finală. În partida pentru ordinea primelor două în clasamentul grupei E, echipa din Câmpineanca a întâlnit sâmbătă, de la ora 11:00, pe D Angelo București de care a fost întrecută cu 1-0. Tot sâmbătă, de la ora 21:00, în optimi, Viitorul Grafit Decor a jucat cu ocupanta locului 2 din Grupa G, Pretenașii Brăila pe care a întrecut-o cu 3-1.Autorii golurilor – Claudiu Mihai, Răzvan Crăciun, Gicu Iordache. În sferturile de finală, duminică dimineața, Viitorul Grafit Decor Câmpineanca a eliminat cu 7-1 pe MFC Ploiești prin golurile înscrise de Răzvan Crăciun, Cătălin Grama, Ștefan Lupu – 2, Gicu Iordache – 2, Viorel Costea.

          În semifinală, duminică, de la ora 14:00, campioana Vrancei a jucat cu formația gazdă, Belfoot de care a fost întrecută cu 3-0. Aseară de la ora 19:00, Viitorul Grafit Decor Câmpineanca a jucat finala mică în compania Luxury Team București. ”După șase ani, Liga de Minifotbal Vrancea va avea din nou o reprezentantă la masa bogaților, Viitorul Grafit Decor Câmpineanca fiind între primele 32 de echipe de minifotbal din ROMÂNIA”, mi-a spus președintele Ligii de Minifotbal Vrancea, Cristian Vasile.

          Viitorul Grafit Decor Câmpineanca este manageriată de Jani Oltianu și Cristi Petrea și a fost susținută de mai mulți sponsori pentru participarea la turneul zonal de la Iași. Viitorul Grafit Decor a fost însoțită și susținută la turneul de la Iași de primarul Câmpineancăi, Tudorel Ivan, fost jucător de fotbal și minifotbal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?