Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO! Bărbat găsit carbonizat, într-un incendiu care a distrus DOUĂ gospodării din Slobozia Ciorăști!

Marți, 06 iunie, jurul orei 03:35, s-a solicitat prin apel la numărul unic de urgentă 112, intervenția pompierilor militari la un incendiu de proporții în comuna Slobozia Ciorăști.
La fața locului, s-au deplasat în cel mai scurt timp, 5 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de muncă operativă și 1 ambulanță SMURD. Misiunea s-a desfășurat în cooperare cu pompierii voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Slobozia Ciorăști.
La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul de manifesta violent, cu flacără deschisă, pe o suprafață de 300 mp, cuprinzând acoperișurile a 2 gospodării. Din nefericire, în timpul intervenției, într-una dintre locuințe a fost găsită o victimă carbonizată, respectiv un bărbat, în vârstă de 68 ani.
În urma evenimentului, la gospodăria de la care a izbucnit incendiul au ars 250 mp din acoperișul locuinței și anexelor, precum și bunurile de uz casnic și gospodăresc aflate în interior, iar la locuința învecinată 50 mp din acoperișul locuinței.

Cauza probabilă care a provocat incendiul a fost un cuptor cu microunde lăsat în funcțiune nesupravegheat.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?