Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Gimnastică – Copilele de la CSS Focșani, medaliate la Cupa Andreea Răducan

          Gimnastele junioare III, nivel 6 și nivel 7 de la CSS Focșani au concurat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Cupa ”Andreea Răducan”, ediția a 11-a, de la Bârlad.

”A fost o competiție foarte reușită, ca organizare și desfășurare, cu premii, inclusv în bani, oferite de organizatori și sponsori, bun prilej de verificare a nivelului de pregătire la care au ajuns micuțele sportive. Felicit CSS Bârlad și Primăria Municipiului pentru toate acestea, felicit pe Andreea Răducan pentru toată împlicarea. A fost o bucurie pentru noi să o avem alături la Cupa care îi poartă numele ca și pentru micile gimnaste să fie aproape de o mare campioană a gimnasticii”, mi-a spus coordonatorul Secției de Gimnastică a CSS Focșani, profesorul Florin Roșioru.

          Rezultatele sportivelor focșănence

Profesorii antrenori Mirela Danțiș și Florin Roșioru: junioare 3 nivel 6, Daria Cristea –  locul 3 la sol.

Profesorii antrenori Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan: seria A, juniore 3 nivel 7, Iulia Olaru – locul 2 cu echipa, la individual compus, paralele și locul 3 la sol; Maya Chiriță –  locul 2 cu echipa; seria B, junioare 3 nivel 6, Adda Popescu – locul 1 la sărituri, locul 2 la paralele și locul 3 la individual.

Profesoarele antrenoare Daniela Trandafir și Nicoleta Parîng: junioare 3 nivel 7 – echipa Ana Măgureanu, Narcisa Lăbunț, Anisia Lăcătuș – locul 2.

La Cupa Andreea Răducan au arbitrat din partea CSS Focșani Daniela Trandafir și Doinița Vulcan.  

 Sursa foto, facebook Florin Roșioru, facebook Dănuț Vulcan, facebook Daniela Trandafir 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?