Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO: Handbal juniori 1 – Focșănenii sunt în semifinalele Turneului Final!

 

  • În această seară, CSM Focșani 2007 – CSS 2 Baia Mare 39-34 (20-17)

 

Formația CSM Focșani 2007: Vișan, Zaharia, Bouroș, Andronic – Dochioiu, Baciu, Gogonea – 4, Golea – 17, Giurgiuveanu – 8, Condrea, Pavlov – 8, Bari – 2, Gavrilă.

În a doua etapă a Turneului final al Campionatului Național de juniori din Sala Polivalentă, CSM Focșani 2007 a întâlnit astăzi, de la ora 18:00, pe CSS 2 Baia Mare. Învinși la 13 goluri în prima zi de CSS Sighișoara, băimărenii aveau neapărat nevoie de victorie pentru a rămâne în cărți pentru promovarea în semifinale. Focșănenilor le era suficient să câștige pentru a fi în semifinale încă de azi. A rezultat o dispută foarte dificilă pentru ambele formații, în care gazdele au condus tot timpul, dar nu la mai  mult de cinci goluri, cât a fost diferența și la final. Echipa Focșaniului este în semifinale. Jucătorul meciului de la CSM 2007 a fost Alexandru Golea, autorul a 17 goluri iar de la CSS 2 Baia Mare a fost cel mai prolific marcator al echipei, Notigan, care a înscris de 11 ori.

Mâine de la ora 16:00, în ultimul meci din Grupa B va întâlni pe CSS Sighișoara.

Înainte de începerea meciului, antrenorul emerit Lucian Tucan a primit din partea FR Handbal o plachetă pentru întreaga activitate – 43 de ani – pusă în slujba handbalului vrâncean și a celui românesc. Ani în care a format numeroase generații de handbaliști, a condus echipe de juniori și seniori, inclusiv naționale ale României. Între hanbaliștii pe care i-a format s-a aflat și Costică Neagu, component al echipei de seniori a României care a obținut ultima medalie – de bronz – la un Campionat Mondial. Placheta i-a fost înmânată de Mihai Bocan, director tehnic al FRH.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?