FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Premieră absolută: echipa satului Limpeziș a bătut echipa municipiului Focșani!

0
959

 

  • CSM Focșani 2007 – Voința Limpeziș 1-2 (1-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Lazăr – Stoica, Săpunaru, Rîza, Vetrescu (86 Pană) – Manu (63 Constantin), Mazilu, Dascălu (86 Badașcă), Zaharia (Dumitru) – Dănilă (63 Oprea), Pasăre. Rezervă neutilizată – Mărgărit.

Antrenori, Elvis Ilaș – principal, Cosmin Popescu – secund.

Voința Limpeziș: Paraschiv – Micu, Bratu, Mihai, Pucheanu – Ghiceanu, Lemnaru, Tiomela, Smedoiu – Cosmin Lazăr, Filip. Rezerve – Păun, Chivu, Ursu, Alexandru Lazăr.

Delegat, Costel Dedu

Echipa de fotbal de Liga a III-a a CSM Focșani 2007 a încheiat vineri, 26 mai, cel mai slab campionat al ei de la reînființarea din 2016! Era oricum căzută pe un neverosimil loc 6 în seria a 2-a, cu 10 echipe, înaintea meciului ultimului joc din campionat, cu Voința Limpeziș. Însă, cum juca pe teren propriu, exista posibilitatea să termine competiția cu victorie, mai cu seamă că se impusese în deplasare, în turul play-out-ului cu 3-0, după ce jucase o bună perioadă a meciului cu om în minus. Formația din satul Limpeziș din județul Buzău, i-a făcut, însă pocinogul. A bătut-o mai clar decât arată scorul!

Partida de vineri a avut o primă repriză cu ușoară superioritate a gazdelor și în care în minutul 10, din poziție bună, Manu a trimis mingea pe lângă poartă cu un șut în diagonală, iar Pasăre a obținut o lovitură de pedeapsă transformată în gol de Zaharia în minutul 39. Câteva minute mai târziu, Zaharia, singurul fotbalist capabil să dea un sens jocului echipei, a fost accidentat și înlocuit cu Dumitru.

Repriza a doua a fost a oaspeților care au marcat prin Ghiceanu, în minutul 64 și Micu, în minutul 74. Dacă primul gol al buzoienilor a fost înscris în urma unei combinații în zona careului mare, cel de-al doilea a fost marcat după ce fundașul dreapta Micu, a plecat cu mingea la picior din jumătatea de teren a Limpezișului și nu s-a oprit până nu trimis-o în plasa porții lui Lazăr. În ultimul sfert de oră focșănenii au forțat egalarea, dar nu au reușit să creeze pericol real la poarta lui Paraschiv.

          Voința Limpeziș a marcat o premieră pentru CSM 2007 – este prima formație a unui sat care bate echipa municipiului Focșani! Cum s-a ajuns până aici, este de povestit, de analizat, de asumat și, în mod normal, de luat decizii majore! De văzut ce și cum va fi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here