Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Micuța Elena Radu din Vadu Roșca a făcut senzație pe scena „Românii au talent” de la PRO TV

Micuța Elena Radu, originară din Vadu Roșca, comuna Vulturu, a făcut senzație pe scena emisiunii „Românii au talent”, difuzată de Pro TV. În vârstă de doar 8 ani, Elena i-a uimit pe jurați cu o voce ireală. Pe Elena o știm din decembrie, anul trecut, când a câștigat marele trofeu al concursului „Stele pe Gheață”, organizat la Focșani. Elena Radu este elevă în clasa a II-a, la Școala Gimnazială Vulturu, ea fiind talentată nu doar la cântat, ci și la școală. Materia ei preferată este limba română, iar artistele ei preferate din România sunt Andra și Iuliana Beregoi. Detalii despre Elena Radu puteți găsi în articolul (LINK!) publicat de Monitorul de Vrancea în decembrie 2022. 

Este pentru prima dată când copila participă pe scena Românii au Talent, iar cea mai mare dorință a ei a fost să o întâlnească pe Andra. Visul Elenei este acela de a deveni o femeie celebră.

Momentul micuței Elena Radu la Românii au Talent poate fi vizionat la acest LINK!

Dragoș Bucur și-a exprimat admirația față de momentul ei, dar și de melodia pe care a ales să o cânte. De asemenea, actorul i-a mărturisit Elenei faptul că vocea ei este una puternică și frumoasă.

,,Mi se pare frumos să ascult o melodie care vorbește despre povești și despre amitirile copilăriei așa, și nu cum sunt multe alte melodii pe care le ascult pe scena asta cântate de copii. Vocea asta… ai o voce foarte puternică și foarte frumoasă”, a spus Dragoș Bucur, la emisiunea de pe Pro TV.

La rândul lui, Mihai Bobonete a remarcat faptul că Elena Radu s-a numărat printre puținii copii care au avut un număr reușit pe scenă.

,,Eu cred că ești printre puținii copii de 8 ani care au venit și au făcut fix ce trebuie să facă la vârsta lor. O melodie aleasă foarte bine, ne-ai demonstrat că ai talent, că ai voce. Bravo ție, Elena!”, a spus Mihai Bobonete, potrivit click.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?