Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Elena Radu, câștigătoarea marelui trofeu al Festivalului „Stele de gheață‟ de la Focșani

Weekendul trecut a avut loc cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Muzică pentru Copii și Tineret „Stele de Gheață‟ organizat de Bratosin Events în colaborare cu Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei‟. Concursul s-a adresat „copiilor și tinerilor din palatele și cluburile copiilor, grădinițe, școli, licee, asociații culturale și școli private din ţară şi tinerilor cu dizabilităţi‟. Câștigătoarea marelui trofeu al acestei ediții este Elena Radu, în vârstă de 8 ani, originară din Vadu Roșca, comuna Vulturu. Fetița a câștigat un sejur la o pensiune din Sibiu.

S-a încheiat a-III-a ediție a Festivalului Național de Muzică pentru Copii și Tineret «STELE DE GHEAȚĂ», o ediție plină de surprize și emoții atât pentru concurenți cât și pentru părinți. Scopul acestei manifestări a fost promovarea artei muzicale și numai, descoperirea și motivarea tinerilor talente, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine. Toți concurenții au primit cadouri, dulciuri, diplome și trofee. Premiul «Viitor jurat» a fost obținut de Bianca Tufănoiu, premiu care-i permite participarea în juriu la ediția următoare, iar Marele Premiu, un sejur la Pensiunea «Acasă» din Sibiu, a fost câștigat de către Elena Radu, din Vrancea. Mulțumesc colaboratorilor care au susținut și în acest an acest minunat eveniment. Mulțumesc presei locale pentru susținerea necondiționată, la fiecare eveniment. Mulțumesc juriului pentru corectitudine, mulțumesc profesorilor, mulțumesc părinților/ bunicilor, copiilor, mulțumesc tuturor celor care au făcut ca acest eveniment să fie unic, să fie o experiență minunată pentru fiecare dintre noi. Să ne revedem sănătoși și la anul, cu alte noi provocări! Și nu uitați: oricât ar fi de greu, luptați pentru visul vostru! Vă iubesc, pe toți!‟, este mesajul transmis de Diana Bratosin, președinta Bratosin Events.

Elena își dorește să devină o cântăreață faimoasă‟

Elena Radu este elevă în clasa a II-a la Școala Gimnazială Vulturu și a decoperit pasiunea pentru cântat încă de la grădiniță. „Elena face canto de doi ani cu doamna profesoară Aurelia Vaida din Focșani. De mică am observat că are ureche muzicală foarte dezvoltată, iar la grădiniță a remarcat-o doamna educatoare Suzana Capătă spunându-ne că avea o voce deosebită și că memora cu ușurință toate cântecele. La școală o are ca învățătoare pe doamna Mirela Constantinescu care, de asemenea, a observat talentul Elenei‟, povestește Ticu Radu, tatăl fetiței.

Atât tatăl, cât și Livica Radu, mama Elenei, au încercat să o susțină pe fată și să o încurajeze să-și urmeze visul. „Elena își dorește să devină o cântăreață faimoasă. În trecut, ea a mai câștigat și alte premii, unul dintre ele fiind locul I la Concursul Internațional «Ursulețul de aur» de la Baia Mare. Weekendul trecut, fata a participat la fetivalul organizat de doamna Diana Bratosin și a câștigat marele premiu. Elena s-a bucurat nespus, la fel și noi‟, a mai spus tatăl fetei.

Îi felicităm pe toți concurenții Festivalului Național de Muzică pentru Copii și Tineret „Stele de Gheață‟ și le dorim succes pe mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?