Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Gimnastică – Ana Maria Bărbosu, ”rezultat promițător” la individual compus la Campionatul European!

Sportiva de la Focșani s-a clasat pe locul 9
Felicitări, Ana și succes în finala de la sol!

 

Ana Maria Bărbosu, gimnasta de la Focșani, a încheiat pe locul 9 evoluția de astăzi, 14 aprilie, din concursul de individual compus la CampionatulEuropean de senioare de la Antalya. Senzațiaromânească Ana Maria Bărbosu”, cum a numit-o site-ul European Gimnastics, se clasase pe locul 9 încalificări la individual compus. Fără o inexactitate din finalul exercițiului de la sol foarte probabil Ana ar fiterminat competiția de astăzi pe unul dintre locurile 6-7.

După concurs, profesoara Daniela Trandafir, cea care împreună cu profesorul Cezar Stoica a pregătit-o peAna Maria Bărbosu la CSS Focșani, înainte de plecareala CNOJ Deva, mi-a declarat:”Este un rezultatpromițător. Ana e încă mică, are viitorul în față. Ana va evolua și în finala de la sol unde are șanse la un rezultat mai bun decât în concursul de la individual compus. Se va strecura pe o poziție de medalie înfinală?” se întreba după calificări site-ul European Gimnastics. Răspunsul îl va da Ana duminică, 16 aprilie, de la ora 14:00-14:45, atunci când esteprogramat concursul la sol feminin. Ana Maria Bărbosu este prima rezervă la bârnă, aparat la care esteposibil intre în competiție.

A doua sportivă din România care a concurat la individual compus, Amalia Ghigoarță, a terminatconcursul de individual compus pe locul 19.

Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarță și colegele lorSabrina Maneca Voinea  și Andreea Preda fac parte din proiectul Țară, țară, vrem campioane!”, coordonatde Mariana Bitang și de Octavian Bellu și finanțat de OMV Petrom.

Gimnastele din România sunt pregătite de colectivul de antrenori  Gina Groza Gogean, Camelia Voinea, CorinaMoroșan, Ramona Micu, Cătălin Meran și Patrick Kiens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?