Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

FOTO! Primarul Misăilă: A fost o bucurie și o binecuvântare să fiu alături de preoți și credincioși la Procesiunea de Florii

A fost o bucurie și o binecuvântare să fiu alături de sute de clerici și mii de credincioși, la tradiționala Procesiune de Florii din Municipiul Focșani, organizată de către Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei!

Purtând o ramură de salcie, simbol al biruinței vieții asupra morții, ne-am apropiat de ceea ce s-a petrecut în urmă cu aproximativ 2.000 de ani la Ierusalim, atunci când Hristos a intrat triumfal și a fost întâmpinat de populația capitalei Țării Sfinte.
Grupurile de pelerini au parcurs două trasee, de la Biserica „Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt” din cartierul Sud și de la Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” de pe Bulevardul Independenței. Cele două grupuri s-au întâlnit în Piața Unirii unde a avut loc o slujbă religioasă la Biserica „Naștera Sfântului Ioan Botezătorul” și, împreună, ne-am închinat la icoana Intrării Domnului în Ierusalim

Fie ca sfânta sărbătoare a intrării domnul Iisus Hristos în Ierusalim să vă aducă speranță și pace în suflet! Sărbători liniștite tuturor creștinilor!

sursă text și foto: Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?