Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Bebeluș mort la Răcoasa

Un bebeluș de aproximativ două săptămâni a fost găsit inconștient în această dimineață la Răcoasa. ,,Astăzi la ora 04:00, SAJ Vrancea primește o solicitare pentru un sugar de 2 săptămâni sex masculin inconștient în localitatea Răcoasa. Solicitarea este efectuată de către tatăl sugarului. La locul solicitării se deplasează un echipaj SAJ tip B 2 cu asistent. Sugarul este găsit fără semne vitale. Se solicită un echipaj de poliție”, a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea. În ultimele 24 de ore, SAJ Vrancea a răspuns la ,,130 de solicitări pentru urgențe medico chirurgicale și transferuri interclinice cu echipaje de urgență tip B și C2″.

„În situația în care rezultatul autopsiei efectuate de către cadrele medicale prezintă suspiciuni, cercetările vor fi continuate de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Vrancea, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit in acest sens”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, referitor la acest caz.

Cu numai o săptămână înainte, mai exact în cursul nopții de 1 spre 2 ianuarie, un bebeluș de 2 luni a murit la Nănești. Conform Biroului de presă al IPJ Vrancea, „în jurul orei 02.00, s-a primit un apel 112 privind decesul unui sugar din comuna Nănești. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești, dar și un echipaj de la ambulanță, iar cadrele medicale au constatat decesul. Din primele verificări efectuate la fața locului și în urma examinării sumare a cadavrului fetiței de 2 luni, nu au fost constatate urme de violență. Trupul acesteia a fost transportat la Secția Anatomie Patologică, în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cauza decesului”. Conform reprezentanților Ambulanței Vrancea, mama bebeluşului a sunat la 112 pentru a solicita ajutor, dar, din nefericire, echipajul medical a găsit fetița decedată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?