Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Șofer „prădat” de o femeie care făcea autostopul pe DN2/E85

Un vrâncean a rămas fără o parte din bani, pe care îi făcuse și din vânzarea strugurilor, și care i-ar fi fost furați de o femeie care făcea autostopul pe DN2 /E85. Chiar dacă a sesizat imediat furtul, autoarea nu a fost identificată, astfel că bărbatul a rămas fără câteva sute de lei și fără cartea de identitate, în condițiile în care, din ce singur a declarat, a găsit ulterior ascunsă mare parte din suma care susținuse inițial că îi lipsea.

Bărbatul se îndrepta spre casă, iar de pe marginea drumului a luat la ocazie o femeie, a cărei vârstă a aproximat-o undeva între 25 – 30 ani. Numai că, din ce singur a declarat la poliție, după o distanță scurtă parcursă în compania acestei persoane, femeia i-a cerut să o lase în apropierea unei treceri de cale ferată ce traversează DN2 E85, vrânceanul continuându-și drumul singur, către adresa de domiciliu. În apropierea Mausoleului Eroilor Mărășești a staționat pentru o scurtă perioadă de timp, venindu-i nu se știe de unde ideea să verifice conținutul portofelului pe care îl lăsase în buzunarul portierei dreapta-față a autoutilitarei.

Atunci a constatat că îi lipsește atât suma de 5.300 lei, cât și cartea sa de identitate, astfel că a anunțat poliția. S-a întâmplat însă ceva, din ce se arată în motivarea hotărârii prin care a fost confirmată ordonanța de renunțare la urmărirea penală: vrânceanul a revenit și a precizat faptul că în ziua furtului, a găsit suma de 4.500 lei depozitată într-un alt loc, astfel că în mod efectiv a rămas doar fără suma de 800 lei, precum și cartea de identitate. „Au fost efectuate cercetări și investigații în cauză de către organele de anchetă, în special în zonele predilecte pentru comiterea de activități ilicite de pe raza orașului Mărășești, însă din momentul săvârșirii infracțiunii și până în prezent nu s-a reușit identificarea autorului faptei de furt. Prin urmare, în urma activităților investigative efectuate și a mijloacelor de probă administrate de la momentul sesizării organelor de anchetă, nu au fost identificați martori oculari și nici alte mijloace probatorii cu relevanță penală, care ar putea ajuta la identificarea presupusei autoare a infracțiunii de furt”, se reține în motivare, potrivit rejust.ro, urmarea fiind că ancheta s-a finalizat… fără finalizare.

Sursa foto: StockSnap – Pixabay

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?