Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO! „De la suflet pentru suflet” – daruri create de elevii Colegiului Național Pedagogic Spiru Haret, pentru copiii Centrului „Elena Doamna” Focșani

„De la suflet pentru suflet” este despre a dărui din suflet: dragoste, timp, implicare prin desfășurarea unor activități Împreună: elevi ai Colegiului Național Pedagogic Spiru Haret Focșani și elevi ai Centrului de educație incluziva „Elena Doamna”. Este despre frumusețea diversității. Proiectul inițiat de doamna prof. consilier școlar Alban Luminița s-a desfășurat pe 8 decembrie, prin colaborarea interinstituțională a CJRAE Vrancea, CNPSH Focșani și CSI ,,Elena Doamna”.

Elevii inimoși ai CNPSH Focșani au dăruit elevilor CSI „Elena Doamna”, cu entuziasm și voie bună, daruri de suflet și cadouri specifice sărbătorilor de iarnă. Demne de apreciat au fost activitățile desfășurate împreună, astfel încât s-au bucurat deopotrivă de timpul petrecut prin joc, dans, activități recreative, coordonate de elevi de la clasele de puericultura, profil nou înființat, acum doi ani, la CNPSH.
Felicitările tip „hand-made”, cu mesaje personalizate, „Mistery-box” sau ,, body paint” au creat o atmosferă plăcută și au fost pe placul copiilor de la CSI „Elena Doamna”. Aceștia s-au implicat în activități, cu zâmbetul pe buze, oferind îmbrățișări și cuvinte de mulțumire.

Copiii frumoși, care au înțeles că frumusețea constă în diversitate.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?