Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO! Trei TIR-uri s-au ciocnit lângă Tecuci; un bărbat din Panciu, implicat în accident!

Trei autoutilitare de mare tonaj s-au ciocnit astăzi lângă Tecuci. Conform cotidianului  monitoruldegalati.ro, unul dintre cei trei șoferi implicați în eveniment este un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Panciu. Accidentul s-a soldat cu două persoane rănite, respectiv ceilalți doi șoferi, bărbatul din Panciu scăpând, din fericire, nevătămat.

„La data de 21 septembrie 2022, în jurul orei 08:20, pe DE 581 – Varianta municipiul Tecuci, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoutilitare de mare tonaj.
Poliţiştii din cadrul  Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 38 ani, din Republica Moldova, domiciliat în municipiul Bucureşti, a condus o autoutilitară din direcţia localităţii Cosmeşti către Munteni, iar la km. 1+700, nu ar fi păstrat o distanţă suficientă şi ar fi intrat în impact cu un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, condus în acelaşi sens de mers de un bărbat în vârstă de 28 ani, din oraş Panciu, judeţul Vrancea.
Ca urmare a acestui impact autoutilitara condusă de bărbatul de 38 ani a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o alta autoutilitară, care era condusă de un bărbat în vârstă de 48 ani, din comuna Fălciu, judeţul Vaslui.
A rezultat rănirea a doi conducători auto, bărbatul de 38 de ani şi cel de 48 ani, care au fost transportaţi la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci pentru investigaţii medicale de specialitate.
La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ pentru toţi cei trei conducători auto.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă”, potrivit monitoruldegalati.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?