Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

UPDATE! Camion răsturnat lângă Bolotești; șoferul este rănit

Polițiștii Serviciului Rutier intervin la un accident sesizat prin apel 112.
Conform primelor date, în afara localității Bolotești, un camion s-a răsturnat în afara părții carosabile, conducătorul auto suferind leziuni. – Comunicat IPJ Vrancea

 

UPDATE! Pompierii militari au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2 D, pe raza localității Bolotești, după ce un apel primit la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 13:20, anunța că un autovehicul (betonieră) s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar o persoană (șoferul) a rămas încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje, respectiv 1 autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, precum și 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Stației de Pompieri Vidra.

La locul evenimentului echipajul de descarcerare a extras din autovehicul o persoană de sex masculin, în vârstă de 44 de ani, politraumatizată prin accident rutier. Victima a fost preluată și transportată la spital de un echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, prezent la fața locului.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției. – Comunicat ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?