Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Instanţele aşteaptă bani de la Ministerul Justiţiei


   Reprezentanții Tribunalului Vrancea încă mai așteaptă un răspuns de la Mi-nisterul Justiției privind achitarea ultimei tranșe din datoria către firma care a modernizat sediul viitorului Tribunal, de câteva zeci de mii de lei. Prin urmare, mutarea acti-vităților de judecată nu va avea loc prea repede. 
Lucrările de amenajare a noii instanțe au fost fina-lizate, mutarea în noul imobil fiind întârziată de această factură, care a rămas neachitată. „Săptămâna trecută le-am trimis toate hârtiile, săptămâna asta așteptăm să vedem dacă ne dau vreun leu. Deocamdată batem pasul pe loc”, ne-a spus judecătorul Costică Diță, președintele Tribunalului Vrancea.
   Toate lucrările la noua clădire au fost finalizate, încăperile așteptând doar mobilierul din vechiul sediu, personalul și justițiabilii. În sălile de judecată a fost montat mobilier nou, iar dotările noii clădiri sunt ultramoderne.
   Clădirea fostei bănci Bancorex, care a fost dată în folosință gratuită Tribunalului Vrancea de Consiliul Județean, a fost construită în anii ’70, fiind mult mai sigură decât actuala clădire, din strada Cuza Vodă, care este monument istoric, fiind catalogată ca având risc seismic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?