Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Gimnastică – Focșăneanca Ana Maria Bărbosu, cu echipa României la ultimul concurs de verificare înaintea Campionatelor Europene!

Echipa de gimnastică senioare a României vaparticipa la bilateralul cu Franța, de la Sedan de mâine, 23 iulie, cu începere de la ora 20:00

Echipa de gimnastică a României va avea mâine seară, de la ora 20, la Sedan, bilateralul cu Franța. Va fi ultimul concurs de verificare înaintea Campionatelor Europene de la Munchen, din 11-14 august. Din delegația României fac parte gimnastele Ana-Maria Bărbosu, Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, Andreea Preda, Maria Ceplinschi și Antonia Duță. Într-o postare pe pagina de facebook a FR Gimnastică esteprecizat gimnastele sunt însoțite de antrenorii Gina Gogean Groza, Cristian Moldovan și Florin Uzum, arbitrele Angela Cacoveanu, Liliana Cosma, Ana Maria Iordache și Daniela Trandafir. Directorul tehnicCorina Moroșan este conducatorul delegației. În urmaacestui concurs FRG va stabili componența echipeiparticipante la Campionatele Europene de la Munchen.

Arbitra internațională Daniela Trandafir este și antrenoarea de la CSS Focșani a Anei-Maria Bărbosu.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?