Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Caravana ligii de minifotbal, din 6 septembrie


Organizatorii Ligii de minifotbal Vrancea, împreună cu delegații echipelor participante au stabilit în prima ședință tehnică desfășurată ca duminică, 6 septembrie să fie programată prima etapă a sezonului 2015-2016. Ultima zi de depunere a dosarelor de înscriere a fost stabilită pentru marți, 1 septembrie, când va avea loc și tragerea la sorți a primei etape a noului sezon. Liga I a campionatului de minifotbal pentru amatori Vrancea, desfășurată sub egida FMR, va cuprinde o serie cu 12 echipe, cu jocuri tur-retur, iar primele 6 echipe vor participa în play-off pentru desemnarea campioanei. Liga II va continua și în acest sezon în comuna Bolotești, data începerii campionatului fiind stabilită pe 20 septembrie.
Campioana en-titre Voința DEEP SERV, vicecampioana Sanorom Bolotești, câștigătoarea Cupei României Pamiro Construct, medaliata cu bronz a ediției trecute și participantă la turneul final al Cupei României Arena, Dr.GSM, AS United, ACS Mausoleul Mărășești, ANL Unirea Odobești și managerul primei campioane din Ligă, Bogdan Boroș (ex Times Pub) sunt echipele care și-au anunțat participarea până în acest moment. Ediția a-VI-a din Liga va debuta însă duminică, 30 august, la ora 19.00 cu Supercupa, jocul dintre campioana Voința DEEP SERV și câștigătoarea Cupei, Pamiro Construct.
Antrenorul Voinței, Ionuț Constantinescu speră la singurul trofeu care lipsește din vitrina campionilor după insuccesele din Supercupă cu Dr.GSM&Global Proiect (1-3 în 2012) și Sanorom Bolotești (1-2 în 2014). Marius Crăciun (ex Progresul futsal), Georgian Dima (ex ACS Mausoleul Mărășești) și Valentin Ion (ex Farul Constanța) sunt noile achiziții ale echipei, în timp ce Claudiu Manta, antrenorul constructorilor, se bazează în noul sezon și pe serviciile a doi jucători de la fosta echipă de Liga 1, Progresul (futsal), Sergiu Sava și Valentin Bălosu.
Pe pagina de facebook a competiției (Liga minifotbal amatori) și la tel 0744.890085, organizatorii vă stau la dispoziție cu informații privind campionatul de minifotbal .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?