Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Minifotbal – ACS Bucegi Rîșnov a câștigat prima ediție a „Kids Champions League Cup 2022”, de la Focșani!

  • Echipa antrenată de Ionuț Pîrvu a trecut în finală de Academia Gloria Chișinău

Kids Champions League Cup 2022”, competiția de minifotbal pentru copii născuți în 2014, organizată de CS Covaci Junior Focșani în colaborare cu Primăria Focșani și Autovip, a adus pe terenul 2 al Stadionului Milcovul șapte echipe din România și una din Republica Moldova. Pe gazonul foarte bun din Sud, micuții jucători au arătat că – mulți dintre ei – pot deveni în timp fotbaliști dacă vor fi oameni care să-i îndrume, să-i ajute să nu-și blocheze ori să-și risipească din calitățile pe care le-au arătat în meciurile de sâmbătă, 9 iulie și duminică, 10 iulie.

Toate meciurile au avut farmecul lor, dar cele mai spectaculoase au fost finalele! Pentru locurile 3 și 4 s-au întâlnit Inizio, grupa 2015 și Prosport. Inizio a condus cu 2-0, a fost condusă cu 3-2, a egalat, a fost condusă cu 4-3, dar a înscris de două ori și a primit Cupa pentru locul 3. Pentru marele trofeu, în finala mare s-au aflat față în față echipa fostului stelist Ionuț Pîrvu, ACS Bucegi Râșnov și Academia Gloria Chișinău. A fost o dispută cu doar două goluri, dar de toată frumusețea! Vedeta meciului a fost Cătălina, fata care a jucat fundaș central la Râșnov, cu un cap – și la propriu și la figurat, peste ceilalți micuți fotbaliști. Partida, încheiată cu 1-1, a fost decisă la lovituri de departajare, unde copiii lui Ionuț Pârvu au fost mai buni. Însă Academia Gloria Chișinău a construit mai mult și a risipit o mulțime de ocazii de gol.

A atras atenția prin joc și determinare, încă o fetiță, Elena, de la Național Golești.

Inizio Focșani a participat cu două grupe: una de nivelul competiției, 2014 și cealaltă, clasată pe locul 4, 2015. Componența celor două grupe:

2015: Darius Hristea, Luca Cursaru, Sergiu Lechea, Marius Cristian, Teo Dumitrache, Ștefan Lemnaru, David Arghir, Levin Toader, Eric Toader, Darius Lazăr, Denis Burlacu

2014: Andrei Abeaboieru, Luca Nechifor, Cristopher Bîrsan, Raul Șerbănoiu, Denis Toader, Eric Toader, tălin Toader, Eduard Fluture, Matei Ionică, Darius Hristea. Antrenori, Rodinel Stan, Cristinel Ionel, Răzvan Duțu.

Metcon Adjud, prezență obișnuită la turneele de minifotbal organizate la Focșani, a avut la „Kids Champions League Cup 2022”, o echipă alcătuită din

Patric Chirilă, Matei Gălbiniță, Sebastian Ifrim, Alexandru Nechita, Ionuț Netejoru, David Roman, Robert Mihalache, Denis Zaizan, Andrei Diaconu, Alexandru Cloșcă, Alesio Iftimie, Ștefan Văcăroiu. Profesori antrenori: Valentin Stoian, Cezar Păncescu, Ciprian Vrabie.

Ieri am primit și lotul formației de pe locul 2. CSF Gloria Chișinău, grupa 8 elit, 2014-2015. Cunoașteți-i pe Campionii noștri: Nicolae Zglavohac (portar), Cristian Cernocosov (portar), David Guțan, Victor Cebotari, Dan Smundeac, Emul Butnarciuc, Liviu Găină, Mihai Celac, Darius Stegărescu, Darius Tricolici, Dragoș Gabur, Alin Ziber”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?