Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Primăria cere scuze focșănenilor pentru disconfortul creat de lucrările din oraș. Cristi Misăilă: Vom „transforma radical fața orașului nostru!”

Având în vedere că Primaria Municipiului Focșani implementează proiectul finanțat din fonduri europene “Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focșani în vederea creșterii atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale”, considerăm oportună informarea cetățenilor cu privire la execuția lucrărilor pe Str. 1 Decembrie 1918, B-dul București, B-dul Independenței și B-dul Unirii.

În acest sens, ne cerem scuze pentru disconfortul creat tuturor cetățenilor, din cauza execuției lucrărilor, care se desfășoară pe trotuare și carosabil, aferente proiectului (…). Totodată, municipalitatea mulțumește focșănenilor pentru înțelegere!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

„Refacerea și modernizarea străzilor Revoluției, Aleea Sudului, Căpitan Crețu Florin și Aleea Parc din cartierul Sud”;

”Reabilitarea şi modernizarea spaţiilor publice urbane în zona Bahne”;

“Parcări adiacente str. Panduri și str. 8 Martie”;

“Amenajare locuri de joacă pentru copii”

”Reparare parcare și str. Leopoldina Bălănuță”;

Iată câteva dintre proiectele Municipiului Focșani care se desfășoară în ritm alert, pentru a crește gradul de satisfacție al cetățenilor! Toate aceste proiecte au darul de a transforma radical fața orașului nostru! Știu că unele dintre aceste proiecte creează nemulțumiri pe parcursul implementării, dar am convingerea că, odată finalizate, vor fi la nivelul așteptărilor tuturor focșănenilor! Știu că ne dorim cu toții un oraș mai sigur, mai prietenos cu mediul și ofertant pentru tinerii și copiii noștri! Pentru asta muncim zi de zi!

Focșani, acasă!

Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?