Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

INFOPOL


Evenimente rutiere

La data de 21 iunie a.c., ora 13.30, polițiștii din Gologanu l-au depistat pe B. Radu, de 40 ani, din comuna Gologanu, care a condus un tractor pe un drum public, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iunie a.c., ora 10.50, polițiștii din Slobozia Bradului l-au depistat pe S. Nicu, de 39 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism, deși avea  permisul de conducere reținut. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iunie a.c., ora 08.30, polițiștii din Gugești au fost sesizați de un bărbat despre faptul că în timp ce conducea o autoutilitară, pe raza comunei Gura-Caliței, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, la care a luat parte și un utilaj agricol. Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că utilajul agricol este neînmatriculat/ neînregistrat, iar persoana care l-a condus nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iunie a.c., ora 20.32, pe str. Bucegi din municipiul Focșani, P. Gabriela, de 37 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism a pătruns în intersecția cu sens giratoriu fără a acorda prioritate de trecere unui biciclist care se deplasa regulamentar. În urma impactului, biciclistul a fost rănit. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?