Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO și FOTO! UPDATE. Incendiu puternic de pădure la Vintileasca

Un puternic incendiu de pădure se manifestă la această oră într-o pădure situată pe raza comunei Vintileasca. Incendiul a izbucnit pe o pășune situată în zona “Piatra”, după ce un localnic a dat foc la resturi vegetale, focul fiind lăsat nesupravegheat.

Incendiul a fost anunțat la 112, iar în zonă ar urma să ajungă pompierii de la Râmnicu Sărat.

Marea problemă va fi intervenția pentru limitarea și stingerea incendiului, deoarece focul se manifesă într-o zonă greu accesibilă.

UPDATE! Incendiul care a afectat zeci de hectare de pășune și pădure pe raza comunei Vintileasca a fost localizat și lichidat. La lichidarea acestui incendiu au participat pompieri din Râmnicu Sărat, Focșani, pompieri ai autorităților locale din zonele de munte ale județului, silvicultori, salvamontiști vrânceni, angajați ai firmelor cu activități de exploatare forestieră, locuitori ai comunei Vintileasca.

Pentru lichidarea incendiului, care a fost alimentat de vântul puternic și de faptul că în zonele afectate au ars ierburi uscate, dar mai ales arbori din categoria rășinoase, echipele de intervenție au avut nevoie de aproape 7 ore, timp în care eforturile celor care au intervenit au fost aproape supraomenești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?