Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tir sportiv – Focșănenii sunt campioni absoluți ai juniorilor 1!

  • Trăgătorii de la CS Unirea – CSM Focșani 2007 au câștigat toate titlurile de campioni naționali ai ediției din acest an!

Campionatul național de tir sportiv pentru juniori 1– Pușcă cu aer comprimat 10 metri, ediția 2022, care a avut loc la București în perioada 3-6 aprilie s-a încheiat cu o performanță rarisimă pentru sportivii de la CS Unirea-CSM Focșani 2007. Trăgătorii pregătiți de profesorul Aurel Giurgea au câștigat toate titlurile de campioni naționali – cinci din cinci posibile și medaliile de aur aferente – și o medalie de argint, pentru titlul de vicecampion național.

La individual fete, campioana este Teodora Șușu, focșăneanca fiind și componentă a Lotului Olimpic de junioare al României iar la individual băieți este campion Lucian Puțaru. A treia medalie de aur a fost obținută de echipa de fete alcătuită din Teodora Șușu, Alexandra Joghiu și Denisa Săftian. Echipa campioană la băieți este alcătuită din Lucian Puțaru, Bogdan Popa și Denis Botezatu iar echipa mixtă care a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere a fost formată din Teodora Șușu și Lucian Puțaru, urmată de perechea focșăneană Alexandra Joghiu – David Ioan, medaliată cu argint.

Este remarcabil că doar doi dintre sportivii focșăneni medaliați la Campionatul Național sunt juniori 1 – Teodora Șușu și Lucian Puțaru, ceilalți fiind juniori 3. De astăzi până luni, competițiile de tir continuă la București cu Campionatul Național de tineret, pușcă cu aer comprimat, la care participă și sportivii de la CS Unirea-CSM Focșani 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?