Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Judo – Fetele de la CS Unirea Focșani – Rapid București, performanțe remarcabile la Cupa României pentru seniori!

  • Două medalii de aur, una de argint și una de bronz

          Clubul Sportiv Unirea Focșani are protocol de colaborare la judo cu CS Rapid București în sensul în care sportivele pregătite de senseii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa concurează la cadete și junioare pentru clubul focșănean, iar la tineret și senioare și pentru clubul bucureștean. Așa încât la Cupa României pentru seniori de vineri, 23 octombrie, Giorgia Hagianu și colegele ei au concurat pentru CS Unirea Focșani – Rapid București, iar la Campionatul Național pe echipe U 23, de sâmbătă, 24 octombrie, de la Poiana Brașov, au participat pentru Rapid București.

La Cupa României, în continuarea excepționalelor performanțe anterioare, Giorgia Hagianu a câștigat medalia de aur la 48 kg., ca și Denisa Marin, la 78 kg. La 70 kg., Ionela Macovei s-a clasat a doua și a primit medalia de argint iar la 48 kg., Iulia Moldoveanu a terminat concursul pe locul al treilea, cu medalie de bronz.  În campionatul Național al echipelor U 23, Rapid București cu fetele Focșaniului în componență, a obținut medalia de bronz! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?