Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Fotbal, Liga a III-a – Meci pentru o nouă victorie focșăneană!

  • CSM Focșani 2007 – ACSM Ceahlăul Piatra Neamț astăzi, 8 mai, de la ora 16:00, pe stadionul Milcovul

CSM Focșani 2007, performera de până acum a returului campionatului Ligii a III-a la fotbal, seria 1, va încerca să continue starea de invincibilitate în partida pe care o va juca astăzi, 8 mai, de la ora 16:00, pe stadionul Milcovul. Oaspeții alcătuiesc una dintre formațiile bune ale seriei, în care ocupă locul 8 al clasamentului, cu 34 de puncte, adunate din 10 victorii și 4 rezultate de egalitate. Nemțenii au avut un retur cu de toate: victorii și înfrângeri, ca și rezultate de egalitate acasă și în deplasare. Echipa are o inconstanță cu care poate surprinde o formație care o ia la preț de matineu! Ca exemplu de ce pot face fotbaliștii Ceahlăului, voi aminti doar victoria clară împotriva Științei Miroslava, aflată atunci, ca și acum, între formațiile din partea de sus a clasamentului! Nu cred că va fi și cazul CSM Focșani 2007!

Echipa pregătită de Vasile Burgă și Adrian Toma a avut în campionatul trecut situații în care s-a descurcat greu pe teren propriu cu adversari sub nivelul său, însă de atunci a căpătat suficientă experiență, a crescut și în valoare, iar în sezonul 2018-2019 și-a valorificat fără greșeală șansele de câștig, atunci când acestea au fost reale. Astăzi, focșănenii au toate argumentele fotbalistice necesare pentru a câștiga și a-și consolida poziția a patra în clasament și, într-o eventuală defecțiune a Oțelului Galați la Metalul Buzău, să urce pe locul al treilea! Ar fi o frumoasă recompensă pentru seriozitatea cu care CSM 2007 a abordat acest campionat, pentru munca jucătorilor, a băncii tehnice, a tuturor celor care lucrează pentru – și a tuturor celor ce susțin – această echipă!

Meciul dintre CSM Focșani 2007 și ACSM Ceahlăul Piatra Neamț va fi arbitrat de Mihai Viorel Haivas, din Botoșani, Andrei Pișta și Alexandru Blănariu, din Fălticeni. Observatori vor fi Ștefan Donciu, din Sfântu Gheorghe și Liviu Ciubotariu, din Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?