VIDEO: Promoție de Halloween la Happy Cinema

0
155

Pe 30 octombrie, 31 octombrie și 1 noiembrie, la Happy Cinema e timpul pentru filme care îți dau fiori. Trei pelicule sunt la promoție, doar 11 lei biletul cu ocazia Halloween-ului pentru: Noii Mutanți, Omul invizibil și Blestemul (The Grudge 2).

În Noii Mutanți, cinci tineri mutanţi, care abia îşi descoperă abilităţile în vreme ce sunt ţinuţi închişi într-o instituţie secretă, încearcă să se salveze, dar şi să se lepede de păcatele comise în trecut.

Omul invizibil spune povestea unei femei prinse într-o relație violentă cu un om de știință genial și bogat, dar obsedat de control. Cecilia Kass (Moss) reușește să fugă în miezul nopții și să se ascundă cu ajutorul surorii sale, a prietenului lor din și a fiicei adolescente a acestuia.

Blestemul (The Grudge 2) este un thriller înfricoşător, care explorează secretele întunecate dindărătul unui jurământ de răzbunare. Cumplitul blestem supranatural se revarsă peste un grup de victime aparent fără legătură între ele, izvorând dintr-o casă mistuită de flăcări şi întinzându-se pretutindeni.

Din 30 octombrie va rula în premieră și filmul „The Craft: Legacy”/ „Clubul tinerelor vrăjitoare”, o continuare a filmului de succes „The Craft” din 1996 care surprinde povestea a patru adolescente dispuse să facă orice pentru a fi vrăjitoare până când puterile lor oculte devin extrem de periculoase.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here