Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Zece trucuri de modă pentru a stiliza silueta masculină

Există mai subțiri, mai rotunjite, atletice, musculoase… Realitatea este că există tot atâtea tipuri de corpuri masculine diferite câți bărbați locuiesc pe planetă. Și adevărul este că pentru fiecare dintre ei, al lui trebuie să fie cel mai bun.

Dar, dacă ești unul dintre cei care nu se simt confortabil cu corpul lor și nu au prea mult timp să meargă la sală, să alerge sau să meargă pe bicicletă, nu arunca prosopul, deoarece există diferite trucuri care te pot ajuta să arăți o figură mai stilizată.

Dacă ești unul dintre acei bărbați care acordă importanță imaginii lui și vrei să-ți scoți în evidență unele părți ale corpului și să ascunzi altele, îți oferim zece sfaturi atunci când alegi haine care te fac să arăți mai suplu.

1 – Joacă-te cu diferite volume.

Daca vrei sa porti pantaloni strâmți, topul ar trebui sa fie mai voluminos, fie el un blazer, daca felul tau de imbracare este mai formal, fie un pulover larg, daca preferi sa optezi pentru o garderoba mai casual. Blugii în stil „slim fit” sunt o opțiune foarte bună. Daca optezi pentru o piesa vestimentara largă pentru tors, vei ascunde burtica. Daca optezi pentru o piesa vestimentara nu prea lunga pentru partea de sus, vei obtine un efect vizual care va da picioarelor tale cativa centimetri in plus.

2 – Poartă întotdeauna o centură.

Cureaua trebuie sa fie putin lata si trebuie purtata marcand talia. Acest supliment va avea un efect optic de separare a trunchiului de partea inferioară a corpului. În plus, neutilizarea curelei va face ca pantalonii să cadă sub burtă și nedoritul corp „Michelin” să sară peste.

3 – Poartă întotdeauna mărimea potrivită

Este important ca hainele să se potrivească la locul lor. Daca porti o marime mai mica decat ai nevoie, vei arata prea „voluminos” si „șuncile” vor fi vizibile sub cămașă sau deasupra pantalonilor. Daca, in schimb, optezi pentru o marime mai mare decat cea care iti corespunde, va fi prea multa tesatura si silueta ta va arata si mai mare.

Jachete bărbați – descoperă oferte

4 – Croiala pantalonilor

Pantalonii ar trebui să aibă o talie destul de mare, deoarece cei cu talie joasă vor expune imediat „burtica”.

5 – Lungimea pantalonilor.

Pantalonii trebuie să se ajungă chiar până deasupra încălțămintei. Pantalonii prea lungi vor scurta silueta și vor face picioarele să pară mai groase. Purtarea șosetelor de aceeași culoare ca și pantalonii va oferi și siluetei un efect mai lung.

Haine bărbați – oferte

6 – Stiluri monocrome.

Dacă alegi aceeași culoare pentru partea superioară și inferioară a corpului, stilul va da o senzație de verticalitate. Îți va unifica și stiliza silueta făcându-te să pari mai înalt și mai zvelt.

7 – Culori închise.

Articolele de îmbrăcăminte în culori închise, fie negre, fie bleumarin, vă vor ajuta să vă rafinați silueta. Tonurile deschise dau o senzație de dimensiune mai mare. Oricum, în balanță este virtutea. Un aspect total negru nu este întotdeauna elegant și te poate face să arăți foarte plictisitor. Verdele kaki, pe lângă o culoare măgulitoare, este și o opțiune bună pentru a stiliza silueta.

Idei de jachete bărbați – oferte & reviews

8 – Dungi verticale.

Dungile verticale sunt singurul model recomandat barbatului care vrea sa-si stilizeze silueta. Liniile orizontale, pătratele și imprimeurile mari realizează tocmai efectul opus.

9 – Jachetele, sub șolduri.

Jachetele sport nu trebuie să aibă elastic în partea de jos și vor cădea la aproximativ un cm sau doi sub șolduri. Lungimea sacourilor va ajunge sub spate.

Haine bărbați – idei & oferte

10 – Blazer cu nasturi.

Nasturele jachetei trebuie sa fie intre buric si stern. Purtând-o încheiată, o va face să fie strânsă pe piept și pe talie, ceea ce va adăuga mai puțin volum siluetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?