Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Motociclism – Final de sezon cu rezultate excepționale pentru ACS Odobești!

  • De trei ori locul I în circuitul de viteză
  • Urmează finalurile de sezon la ATV-Quad-Moto și Drag Race

A fost un an complicat și pentru sportul cu motor din România, iar sportivii de la ACS Odobești nu au făcut excepție când a fost vorba despre condițiile dificile pentru participarea la competiții. Au reușit să încheie sezonul în circuitul de viteză ”cu un rezultat incredibil”, așa cum îl apreciază președintele secției, Georgian Mocanu. În Cupa Moto RC, Marius Iliescu s-a clasat pe primul loc la categoria 600 Rookies, ca și Iulian Trifan la categoria 1000 Superbike și Marius Ambarus, la categoria 1000 Formula.” Este un rezultat extraordinar, meritat din plin pentru munca depusă pe tot parcursul campionatului de viteză”, mi- mai spus Georgian Mocanu.

Este încă în desfășurare sezonul de enduro în care, în penultima etapă de campionat regional, pe Arena Siterman, Constanța, echipa ASC Odobeștia avut sportivi care au urcat pe podium la toate categoriile: la ATV, Antonio Spânu a terminat concursul pe primul loc iar Vasile Vlad pe locul al doilea, la Quad,Alexandru Tudor s-a clasat pe primul loc iar Florin Albu, pe locul al doilea, situație similară la Moto, unde pe primul loc a încheiat concursul Cosmin Minculescu iar Viorel Constanda, pe locul al doilea. La această categorie, Florin Balacea s-a clasat al nouălea.

Concluzia președintelui Georgian Mocanu: ”Suntem cel mai complet și puternic club din Estul României, pentru că avem piloți înscriși și campioni în toate ramurile sportive : VITEZĂ CIRCUIT/ ATV-QUAD-MOTO/ DRAG RACE. Mulțumim Primăriei Odobești și domnului primar Nicolaș pentru sprijinul acordat pentru a desfășura activitatea sportivă. Mulțumim  sponsorilor care au fost alături de echipa noastră!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?