Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Handbal juniori 3 – Viitorul handbalului focșănean, la lucru!

 

  • LPS Focșani – CSM Focșani 2007 21-43 (5-14, 10-13, 6-16)

Formații

LPS Focșani: Luca Dumbravă, Claudiu Zaharia, Mădălin Chiagă, Cosmin Olteanu, Gabriel Grigore, Cristian Ungur, Cătălin Moroiu – 1 gol, Ianis Gheorghe – 1, Alexandru Cristean, Nicușor Mînea – 4, Marius Moraru – 11, Ricardo Bălan – 2.

Antrenor, Alin Dumbravă

CSM Focșani 2007: Denis Martinescu, Alexandru Preda, Marco Gogonea – 5, Marco Apostu – 2, Eugen Bobaru, Anton Davide – 6, Matei Vlăsceanu, Adrian Condrea – 13, Cătălin Iorga – 16, Valentin Borzos – 4.

Antrenori, Iulian Neață și Marius Partene

 

Cei mai tineri jucători de handbal focșăneni s-au întâlnit, joi, în Sala Polivalentă, în runda a patra a Campionatului Național al juniorilor 3. De o parte a fost echipa Liceului cu Program Sportiv, pregătită de profesorul Alin Dumbravă, de cealaltă parte, formația a patra a CSM 2007, antrenată de Iulian Neață și Marius Partene. Am numit antrenorii, dar și jucătorii, cu o intenție clară! Este de văzut câți dintre ei vor mai face handbal și peste câțiva ani, pentru că, în timp, mulți renunță la sport. Indiferent dacă au avut sau nu au avut realizări în teren în meciul de ieri, i-am prezentat pe toți pentru ca, într-o zi, dacă se vor lăsa de handbal, să poată arăta că au fost acolo, că au jucat într-un meci oficial de handbal pe parchetul Sălii  Polivalente în care asistă la marile meciuri făcute de formația de Ligă Națională a CSM Focșani 2007, ca și la evoluții ale unor mari jucători ai handbalului mondial! Partida dintre LPS și CSM Focșani 2007 juniori 3 a fost dominată de la început până la sfârșit de elevii antrenorilor Iulian Neață și Marius Partene, dar în ambele grupări există copii care promit să devină hadbaliști!       

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?