Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Două mașini s-au ciocnit pe DN2 E85 la ieșire din Dumbrăveni

Un eveniment rutier a avut loc în această dimineață pe DN2 E85, la ieșire din Dumbrăveni spre Râmnicu Sărat. Conform IPJ Vrancea, două autoturisme s-au ciocnit și în urma impactului, una dintre cele două mașini a intrat în parapet. Din fericire, nu au existat victime, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

 

La această oră, în multe zone din ţară sunt semnalate tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi pe care traficul se desfăşoară în condiţii de ploaie, cu rafale de vânt.

La ora 8.30, Centrul Infotrafic a recomandat creşterea distanţei de siguranţă între maşini, asigurarea corespunzătoare înaintea schimbării benzii sau a direcţiei şi evitarea staţionării în apropierea copacilor.

Totodată, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă şoferilor ca, în condiţiile unui carosabil umed, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să sporească atenţia şi să nu bruscheze comenzile vehiculului.
Până la ora 14.00, două alerte de vreme rea sunt în vigoare în ţară. Un Cod galben de ploi vizează Oltenia, Muntenia, local în sudul Banatului şi în Dobrogea, precum şi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură şi anunţă ploi pe arii extinse, fiind vizată și zona montană a județului Vrancea.

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?