Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal, Superliga Vrancei – Inizio și CSC Dumbrăveni au intrat în campionat cu victorii!

  • Siretul Suraia, la al doilea succes consecutiv

Etapa a doua a campionatului Superligii Vrancei a rulat, sâmbătă, 15 mai, în formulă completă. Adică, au intrat în competiție toate cele șase formații înscrise. Siretul Suraia, după victoria clară din prima etapă din meciul cu FC Panciu, și-a valorificat statutul de favorită și a întrecut Prosport cu 3-0. De interes mai mare erau jocurile de la Mircești, unde Inizio (foto) debuta în campionat în compania FC Panciu și de la Dumbrăveni, cu CSC în confruntare cu Tractorul Nănești.

          Inizio, într-o componență de Liga a III-a, cu Claudiu Mihai, Ștefan Lupu, Remus Popa, Rodinel Stan, Răzvan Duțu, Florin Ion, cu talentații Dani Mazilu – 2 goluri și Andrei Mazilu – 1 gol, și cu mai mulți puști din pepiniera proprie, a făcut spectacol și s-a impus cu 3-0. FC Panciu nu a reușit să reziste unei forțe de joc, evident, superioare.

La Dumbrăveni, cealaltă echipă aflată la debut de campionat, CSC, s-a impus cu 2-1 (2-0), în fața formației care a făcut în prima etapă, probabil, scorul campionatului! Pentru CSC Dumbrăveni, echipă pregătită de profesorul Daniel Bănică, au marcat Tănăsache și Neculai. Fosta campioană a Vrancei – pe când era pregătită de același antrenor, are în componență jucători de bună calitate, mulți foști elevi ai profesorului Bănică. Între ei, portarul Glavana, acum student la București, fundașii Tănăsache și Vlad Negoiță, Goia apoi, Laurețiu Neculai, Mihăilă, Costi Budeanu, Sandu, Potorac, Dănuț Lechea, Radu Florin. Este așteptat și Liviu Tîrcă. ”Este un lot de perspectivă, în care se îmbină tinerețea cu experiența. Și care cred că va face performanță mla nivel județean”, mi-a spus antrenorul Daniel Bănică.

Așa cum arată loturile combatantelor, disputa pentru titlu va fi între Inizio și CSC Dumbrăveni. Dar poate apărea și surpriza!

În clasament, conduce Siretul Suraia, cu 6 puncte, urmată de Tractorul Nănești, cu 3 puncte, Inizio Focșani, cu 3 puncte, CSC Dumbrăveni, cu 3 puncte, FC Panciu Și Prosport Focșani, cu câte zero puncte.

Sursa foto: Facebook/Inizio Focsani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?