Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Unic în Focșani! Smart Cleaning curăță şi igienizează profesional încălțăminte, costume de motocicliști și articole din piele

Problema încălțămintei care nu poate fi curățată temeinic și pe care riscăm să o distrugem folosind mașina de spălat rufe poate rămâne doar o amintire. De curând, Smart Cleaning a adus în Focșani sistemul revoluționar de curățare şi igienizare profesională a încălțămintei și a articolelor din piele, cu abur,inclusiv a costumelor voluminoase de motocicliști. Firma pune la dispoziția clienților servicii profesionale de curățare pentru încălțăminte și costumele de moto, mai ales în condițiile în care acestea nu pot fi curățate în mod obișnuit, în mașina de spălat. Pe lângă cele deja menționate, Smart Cleaning Focșani curăță și genți, precum și scaune de dimensiuni obișnuite, din orice material textil, nu doar pielărie. Utilajele folosite la Smart Cleaning sunt de ultimă generație, importate din Italia. În momentul de față, în România, firme de acest gen se regăsesc doar în câteva orașe.

Smart Cleaning Focșani se ocupă inclusiv cu preluarea comenzilor de la clienți, fără a percepe bani în plus. „Avem ridicare personală de acasă, gratuită. Noi le luăm, noi le ducem înapoi, indiferent de numărul de obiecte care se doresc a fi curățate. Prețurile la încălțăminte variază între 35 și 45 de lei în funcție de murdărie și textură. Avem și o oferta pentru cei de 45 de lei, la trei perechi curățate, a patra este gratis”, ne spune Camelia Tuvene , cea care deține Smart Cleaning Focșani.

În ceea ce privește costumele moto, Smart Cleaning oferă servicii de curățare profesională atât pentru echipament complet, de la cască și până la mănuși, sau pot fi curățate doar pantalonii, geaca, în funcție de ce consideră fiecare client. Iar curățarea unui costum întreg înseamnă 100 de lei.

Întreaga procedură folosită la Smart Cleaning Focșani este manuală și nu deteriorează obiectele, astfel încât puteți merge cu ele la curățat ori de cîte ori este nevoie. Totuși nu se pot face chiar minuni, din punct de vedere al uzurii. Însă murdăria și mirosurile sunt complet eliminate. „Curățarea manuală este cea mai indicată, iar până acum nu exista în Focșani. Eu personal nu recomand folosirea mașinii de spălat rufe și nu cred că o recomandă cineva. Până și încălțămintea din material textil se îngălbenește în timp, după mai multe spălări în mașina de spălat. Și știu că mulți fac așa, pentru că nu aveau alternativă. În momentul de față, noi avem soluția. Tot procesul ajunge până la o oră, însă depinde de tipul de încălțăminte și de gradul de murdărie. Pe lângă aceasta însă, mai sunt și alte procedee care trebuie urmate și respectate, astfel încât clienții își pot ridica articolele de îmbrăcăminte sau încălțămintea abia în trei zile. Trebuie lăsate să se usuce, în aer liber, după care le băgăm la ozon, pentru a elimina complet mirosurile neplăcute și bacteriile”,spune Camelia Tuvene. Procedura este una complexă și constă în injecții cu aburi uscați și detergenți speciali, cu ajutorul cărora se elimină toată murdăria și orice pată. Smart Cleaning Focșani nu poate curăța încălțăminte mai mică de mărimea 30.

Clienții sunt așteptați zilnic la sediul din Focșani, Str. Bicaz nr 26

Pentru comenzi și relații puteți apela la telefon: 0734.711.831 sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/Smart-Cleaning-Focsani-103083848577226

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?