Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

A murit Georgiana Onea, tânăra sportivă de la Păunești

Georgiana Onea, tânăra de la Păunești, diagnosticată cu o boală gravă, s-a stins din viață noaptea trecută.
Tânăra a fost elevă la Colegiul Tehnic Gheorghe Balș din Adjud și era jucătoare de fotbal în echipa FC Onești. De mai mulți ani, Georgiana Onea se lupta cu o boală gravă, care îi afecta oasele. În iulie 2018, tânăra s-a operat la o clinică din Italia, la Roma.

În ultimii ani, în sprijinul Georgianei s-au organizat mai multe evenimente sportive caritabile, la Focșani și Adjud. Ajutorul primit și curajul tinerei nu au putut însă învinge boala și, noaptea trecută, viața Georgianei s-a stins.

Vestea tristă a morții Georgianei Onea a fost anunțată de profesorul de sport Marian Drăghici, de la Colegiul Tehnic Gheorghe Balș:

„Când am plecat la drum eram foarte încrezători, Dumnezeu ne-a dat speranțe și sufletul nostru era plin de bucurie.
Acum El a ales că e mai bine să mergi la îngeri, pentru că avea nevoie de un suflet curat,  frumos și bun, ca al tău!
Draga noastră Georgiana Onea,  rămâi mereu în inimile noastre!
Îți promit că acel turneu despre care am vorbit se va desfășura mereu în Adjud, pentru a ne aminti de tine!
Drum lin spre îngeri și Dumnezeu să te odihnească!” 
este tristul mesaj scris în această dimineață de profesorul  Marian Drăghici.

„Drum lin spre îngeri!!
Sincere condoleanțe familiei și multă putere! Nu te vom uita niciodată, copil luptător! Georgiana Onea”
a postat un mesaj, și Ionuț Azap.

Georgiana Onea nu a încetat nicio clipă să lupte pentru viața ei. Ea spunea că omul e un „sac cu daruri” pe care trebuie să le împartă celorlalți, necondiționat: „Ai lucruri mai importante de făcut decât să îţi plângi de milă, zbierând că viaţa a fost nedreaptă, că încă îţi este greu și că meritai mai mult. Tu nu ai venit în lume ca să obţii ceva, ori pentru a deveni altcineva decât eşti. Nu ai venit cu sacoşa goală, ca să îți faci cumpărături și nu vei lua nimic cu tine. Eşti un sac cu daruri pe care le împarţi oamenilor în mod necondiţionat, adică fără a le măsura meritele”, sunt gândurile scrise de Georgiana, în martie 2020.

 

 

Cu doar câteva zile în urmă, pe 6 ianuarie, Georgiana Onea scria pe facebook un mesaj emoționant, în care mulțumea tuturor pentru faptul că i-au fost alături:

„Bună dragii mei, vreau să le mulțumesc din suflet tuturor celor ce și-au făcut timp și care v-ați gândit la mine prin a-mi ura „La mulți ani!” și multe alte gânduri minunate. Mulțumesc lui Dumnezeu din suflet că existați în viața mea și că îmi faceți mereu zilele mai frumoase și de multe ori mult mai ușoare! În mintea mea sunt multe alte cuvinte ce mi-aș dori să vi le transmit, dar mă voi opri aici din motiv de-a nu vă plictisi!
Sunteți atât de minunați, oameni buni. Văzându-vă gândurile minunate transmise în privat, îmi dau seama cât de mult însemn pentru voi, și pentru asta mi-ați transmis emoții greu de stăpânit! Dumnezeu să vă dea sănătate și fericire! Ceea ce-mi doriți voi mie, asemenea vă doresc și eu vouă! Vă doresc un An Nou Fericit alături de cei dragi vouă! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Sunt fericită că vă am alături de mine cu gândul și sufletul.”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate!
Dumnezeu să o odihnească în pace!

sursă foto: facebook Georgiana Onea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?