Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO:Maria Dragomiroiu i-a încântat pe participanții la Sărbătoarea Comunei Dumitreşti


Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu a avut numai cuvinte de laudă despre modul cum a fost organizată Sărbătoarea Comunei Dumitrești.  Manifestarea cultural artistică a avut loc duminică, în grădina liceului. În cadrul manifestării au mai evoluat formațiile Autentic și Romanițe. „Este pentru prima dată când vin la Dumitrești și sunt foarte fericită că am fost împreună cu oameni dintre care am plecat. Eu am plecat de la țară, iar în momentul în care vezi lumina aceea din ochii oamenilor, care este sinceră, pentru că ochii nu mint, îmi dau seama că le face mare plăcere această întâlnire. Plec fericită de aici, deoarece lumea m-a primit extraodinar de frumos. Evenimentul a fost extraordinar, mai ales că este și sărbătoare, toată lumea se simte bine. A vrut Dumnezeu să fie și soare, așa cum este și sufletul românului”, a spus Maria Dragomiroiu.
La eveniment au fost prezenți primarul Petrică Dogaru, viceprimarul Marius Bodoc, reprezentanți ai Consiliului Județean, respectiv vicepreședintele Ionel Cel Mare, consilierii Laurențiu Marin și Doru Geany Bălan, dar și primarii Nicolae Èšandără de la Gura Caliței, Gheorghe Tătaru de la Bordești, Șerban Pîrlogea de la Chiojdeni, Ion Gheorghiță de la Jitia și Georgel Spătaru de la Vintileasca.
Deschiderea spectacolului a fost făcută de ansamblurile folclorice de la Dumitrești, Chiojdeni, Jitia și Vintileasca, apoi a cântat Alina David, o voce de aur și o tânără speranță a comunei, și Camelia Lăzăroiu. „Am răspuns cu mare plăcere invitației domnului primar. Am mai fost la Dumitrești și la alte întâlniri în localitate și mi-au plăcut oamenii, mi-a plăcut cum gândesc primarul și viceprimarul comunei. A fost o zi superbă, la care s-a adunat foarte multă lume, oameni din localitate și din împrejurimi. Atmosfera a fost deosebit de relaxantă, oamenii se simțeau foarte bine, datorită acestei sărbători, datorită încrederii pe care o au în primarul Petrică Dogaru, în Consiliul Local și în tot ceea ce ei au făcut de doi ani de zile de când este noua conducere”, a spus Ionel Cel Mare.
„Anul acesta a fost pusă sub semnul întrebării organizarea acestei zile datorită ploilor care au stricat drumurile comunale ca niciodată. Discutând însă cu cetățenii din comună, am decis să organizăm această zi și să nu renunțăm la o sărbătoare care vine din negura vremurilor. Pentru noi este o tradiție și ar fi însemnat să renunțăm la o parte din identitatea noastră”, a spus Petrică Dogaru, primarul comunei Dumitrești. 
 Drumul Dumbrăveni – Vintileasca, reabilitat  
 
        Vicepreședintele Consiliului Județean a spus că drumul național Dumbrăveni – Vintileasca, care în prezent este deteriorat, va fi modernizat în totalitate. „Mesajul pe care îl am pentru oamenii de la Dumbrăveni la Vintileasca este să aibă încredere în conducerea Consiliului Județean Vrancea, a Guvernului României că acele sincope care au fost până acum întâmpinate, datorită faptului că nu au fost banii necesari pentru reabilitarea drumului, dar mai ales că drumul nu a fost întreținut așa cum trebuie, în perioada următoare se vor rezolva. Am discutat cu domnul președinte al Consiliului Județean Marian Oprișan și a spus că este o prioritate acest drum”, a spus Ionel Cel Mare.
IMAGINI pe www.monitorulvn.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?