Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

A dat mașina unui bărbat fără permis și riscă până la 5 ani de închisoare

Aveți grijă cui încredințați autovehiculul!

Aveți grijă cui încredințați autovehiculul! Conform art. 335 din Codul Penal, conducerea unui vehicul fără permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani! Cu aceeași pedeapsă se sancționează și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care știe că nu deține permis.

La data de 25 octombrie a.c., ora 21.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au oprit în trafic, un autoturism care circula din direcția Dealu Morii către Tănăsoaia.

Polițiștii l-au identificat pe șofer ca fiind un bărbat în vârstă de 23 de ani, din localitatea Tănăsoaia și au constatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma verificărilor efectuate, au constatat faptul autoturismul i-ar fi fost încredințat de către proprietar, un bărbat în vârstă de 59 de ani, din aceeași localitate. Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au întocmit dosar penal și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 26 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?