Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

A murit profesorul Tudor Gogancea, fost inspector școlar și fost director al Liceului Pedagogic din Focșani

Astăzi a murit profesorul de fizică de la Colegiul Național ,,Al.I.Cuza” Tudor Gogancea, fost director al Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani și fost inspector școlar general adjunct în perioada 2007-2008. Vestea morții regretatului profesor i-a întristat pe cei care l-au cunoscut.

Profesoara Carmen Ion, de la Colegiul Pedagogic a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook: ,,S-a dus la cele veșnice un om și un profesor de excepție, domnul Tudor Gogancea. De o verticalitate și corectitudine exemplare, cu autenticitate și bunătate, i-a învățat fizica pe mulți cetățeni, cum le spunea elevilor. Nu am cunoscut niciodată un om mai crunt lovit de soartă și nu am cunoscut niciodată un om care să-și poarte loviturile cu atâta decență și discreție. A plecat la fel de discret dintre noi și, dincolo de suferință, sper cu ardoare ca undeva, acolo sus, Tudor se va întâlni cu soția și părinții lui și va avea parte de pace și liniștea veșniciei”.

Postarea a adunat sute de reacții, și zeci de comentarii din partea celor care l-au cunoscut pe profesorul Tudor Gogancea: ,,O veste foarte tristă! Condoleanțe! Pe lângă cele de fizică, multe lecții de valoare am primit de la dumnealui. Dumnezeu să-l odihnească și cu dreptății să-l numere”, ,,Nu se poate! Dumnezeu să-l odihnească în lumină lină. Păstrez amintiri calde despre el. L-am cunoscut ca profesor apropiat de elev, un om demn cu un suflet inconfundabil. Drum lin către stele, domnule profesor, nu o să vă uit niciodată!”, ,,Nu pot să cred! A murit domnul diriginte???”, ,,Un coleg minunat, un OM bun, îmi pare tare rău, a plecat mult prea devreme! Dumnezeu să-l ierte!”, ,,Dumnezeu să-i lumineze calea, nu mă așteptam la așa o veste, regret enorm!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Trupul neînsuflețit al profesorului Tudor Gogancea va fi depus la Biserica Ovidenia Armeni, din apropierea Școlii Gimnaziale ,,Ștefan cel Mare ” Focșani. El va fi înmormântat vineri, conform unor postări.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!

sursă foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?