ULTIMA ORĂ! FOTO! Fotbal, Liga a III-a – Bănel și ai lui au cedat când au obosit!

0
1174

CSM Focșani 2007 – C S Făurei 4-1 (1-1)
Formații
CSM Focșani 2007: Geantă – Juncănaru, Panaite, Maftei, Ilie (46 Vochin) – Negoiță, Stancu (58 Taciuc), Preoteasa, Gorovei (46 Manu), Ghenovici (90 Oprea), Lemac (66 Jurj).
Antrenor, Alin Chița
CS Făurei: Popescu – Agache, Banu, Niță, Micu, Păduraru, Băneil Nicoliță, Dumitru, Roată, Lungoci, Stelică Nicoliță. Rezerve: Moldoveanu, Savu, Aurel Nicoliță, Mihai Ion.
Antrenor, Ionel Balaban
CSM Focșani 2007 și CS Făurei au jucat astăzi, de la ora 17:00, în prima rundă a ediției de campionat 2020-2021, pe stadionul Milcovul. Focșănenii s-au impus cu 4-1, au mai trimis de două ori mingea în barele porții oaspeților, iar la pauză era 1-1. Scorul a fost deschis de oaspeți în minutul 44, prin Micu, care a trimis în plasa porții focșănenilor din mijlocul careului. La un minut distanță, Negoiță a egalat printr-un șut splendid în urma căruia mingea a mușcat bara și s-a dus în gol! În partea doua a întâlnirii, CSM 2007 a risipit ocaziile de gol una după alta, dar nu a marcat decât din minutul 80 când oaspeții cu căzut fizic. Pentru focșăneni au mai înscris Taciuc, în minutul 81, Ghenovici, în minutul 83 și Jurj, în minutul 84.
La final, primarul
Cristi Valentin Misăilă, care a asistat la meci, a felicitat echipa focșăneană pentru joc și victoria obținută.
Admirabil prin tot ce a făcut pe teren,
Bănel Nicoliță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here