Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

GALERIE FOTO: Agenția RE/MAX Golden Home cucerește „publicul” din piața imobiliară vrânceană

Agenția imobiliară RE/MAX Golden Home din Focșani condusă de tânărul antreprenor Dănuț Bezea, proprietarul francizei nr. 1 la nivel modial, cucerește clienții vânzători/cumpărători cu modul de lucru în exclusivitate pe care echipa RE/MAX îl practică. Are cel mai mare stoc de proprietăți exclusive și anume 260 la număr, imobile din toate segmentele (comercial, industrial, rezidențial) cu prețuri diverse, de la 5000 euro până la 3.000.000 euro, toate acestea fiind cu comision 0% la cumpărător, toate sunt listate conform unei analize de piață la un prețcât mai aproape de un valoarea corectă de tranzacționare.

Obiectivul pentru sfârșitul de an este să ajungem la peste 300 de proprietăți în stoc astfel încât portofoliul nostru să fie cât mai consistent și cât mai divers. Săptămâna viitoare vom scoate la vânzare un proiect de 130 apartamente noi, City Center Residence, în zonele Finanțe, Dagemar și Sud unde întreaga activitate referitoare la clienții cumpărători care sunt interesați va fi gestionată de Lera Laurențiu tel: 0752887399.

Pe segmentul case vom  avea proiectul „Greenfield Residence” cu aproximativ 50 de unitățiîn zona Petrești-Vânători unde activitatea clienților cumpărători interesați va fi gestionată de Dănuț Bezea 0765847023. Toate aceste proiecte depășesc 10 milioane de euro.

Cu o experiență de 2 ani de la deschidere, agenția imobiliară RE/MAX Golden Home reușește să tranzacționeze proprietăți în timp record  la 30 minute de la poziționarea proprietății în piață. (Un apartament care nu se tranzacționează în primele 30 de zile are o problemă care poate fi legată de „preț, promovare, fotografii profesionale” , timpul maxim de trazacționare este de 3 luni pentru apartamente și maxim 6 luni pentru case, aceste perioade estimative sunt influențate de implicarea agentului imobiliar care se ocupă de acea proprietate).

„Vrem să vindem încredere înainte de a vinde proprietăți, asta însemnând că verificăm toate proprietățile din punct de vedere juridic apoi, dacă există sau nu vicii ascunse, începem colaborarea cu proprietarul, adică semnarea unui contract de colaborare în exclusivitate unde agentul își asumă să facă promovarea proprietății la cel mai înalt nivel, să facă fotografii profesionale și să fie disponibil în cel mai scurt timp pentru efectuarea unei vizionări în cazul în care apare un cumpărător interesat și, datorită acestui lucru, recomandările vin zilnic de la proprietari care vor să vândă proprietăți în tot județul și încercăm să ajutăm în cel mai scurt timp indiferent că este o proprietate la o distanță mai mare sau mai mică de Focșani”.

„Clienții cumpărători/vânzători au înțeles că pentru a avea cele mai bune rezultate trebuie să lucreze cu un agent imobiliar profesionist, un agent care cunoaște bine zonele, care să știe care sunt prețurile reale de tranzacționare, un agent care aparține unui brand puternic pentru că acel agent trebuie să respecte un cod de etică, un agent care semnează un contract de colaborare își asuma și bune și rele, doar așa putem avea cele mai bune rezultate”

Client: „Felicitări și mulțumiri doamnei Milica Geambașu de la agenția RE/MAX Golden Home din Focșani! O doamnă deosebită, profesionistă și ambițioasă. Dacă dați prime de merit, vă rog să o luați în calcul! Mulțumesc! Toate cele bune! Bogdana Balmus – un client foarte mulțumit”, a fost mesajul primit din partea doamnei vânzător pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/remax.goldenhome/ .

Ne reprezintă transparența, seriozitatea și focusul pe client spre rezultate excepționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?