Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și FOTO – UPDATE: Scandal în centrul Focșaniului

Forțele de ordine au intervenit în această seară, în centrul Focșaniului, din cauza unui scandal în fața sediului Vodafone. La fața locului au ajuns polițiștii, jandarmii, dar și o ambulanță SMURD. Vom reveni cu informații.

UPDATE! Conform unor surse, mai mulți gălățeni veniți la o sală de jocuri de noroc s-ar fi încăierat cu alți clienți ai sălii.

UPDATE 2! În această seară, ora 21.05 am fost sesizați prin apel 112 cu privire la un scandal între mai multe persoane, aflat în derulare pe B-dul Unirii din municipiul Focșani.
Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au procedat la aplanarea stării conflictuale și la dispersarea persoanelor aflate în zonă.Din primele verificări, se pare că inițial a avut loc un conflict între doi minori de 15 respectiv 16 ani, după care s-au format două grupuri de persoane venite în sprijinul celor doi minori. De asemenea, a fost identificat un tânăr de 31 de ani, care ar fi distrus geamul unui autoturism ce aparținea unui bărbat de 41 de ani. La sediul Poliției Municipiului Focșani au fost conduse pentru audieri 6 persoane, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul și pentru identificarea și tragerea la răspundere a tuturor celor implicați în acest incident.

IPJ VRANCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?