Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674

Bazinul de Înot Didactic din Focșani se redeschide la 1 august în condiții speciale

Consiliul Județean Vrancea anunță că la data de 1 august la Bazinul de Înot Didactic din Focșani vor fi reluate cursurile de natație. În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 1236/2020, accesul se va face pe baza unei programări prealabile, calculate în aşa fel încât să se permită dezinfectarea spaţiului între grupele de utilizatori, dar mai ales pentru a gestiona conform procedurilor specifice distanțării sociale, numărul limită de înotători pe fiecare culoar și intrarea/ieșirea din incinta Bazinului. „Pentru o gestionare corectă a programărilor, rugăm ca apelurile și mesajele dumneavoastră să fie transmise exclusiv la numerele de telefon 0371.32.26.65; 0799.51.41.82, având în vedere că potrivit dispozițiilor legale în vigoare, programarea telefonică prealabilă este obligatorie. Facem precizarea că utilizatorii care au abonamente active neutilizate vor avea prioritate, iar pentru reactivarea acestora abonații au obligația actualizării adeverințelor medicale stabilite prin Regulamentul de funcționare, întreținere și exploatare al Bazinului de înot didactic-Baza sportiva“, se arată într-un anunț al administrației județene.

Pentru respectarea limitei maxim admise de utilizatori stabilită prin Ordinul nr. 1236/2020, accesul va fi permis astfel: Pentru bazinul mare – maxim 20 înotători (un înotător la 12 metri liniari); Pentru bazinul mic – maxim 5 înotători (un înotător la 12 metri liniari); Pentru zona de recepție – maxim 57 persoane; Pentru vestiare – maxim 15 persoane (13 utilizatori și 2 membri ai personalului).

Programul de acces (prezentarea la bazin) se va face conform orarului ținând cont de programul de funcționare aprobat prin Hotărârea nr. 30 din 24 aprilie 2019 a Consiliului Județean Vrancea, iar durata cursurilor de înot va fi de 45 minute pentru toate categoriile de utilizatori. Programul prezentare la bazin și interval schimb utilizatori poate fi consultat pe pagina web a Consiliului Județean Vrancea.

Sursa foto: Facebook/Bazin de înot didactic – Consiliul Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?