Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Tenis – România, cu Maria Ciubotaru în echipă, a terminat pe locul 3 Zona C a Winter Cup 2020!

  • Romînia a întrecut vineri, 7 februarie cu 3-0, Israelul, iar sâmbătă, în semifinalele zonei, a fost întrecută cu 3-0 de principala favorită, Elveția. Duminică, 9 februarie, în meciul pentru locurile 3-4, România câștigat meciul cu Bulgaria! După primele două jocuri, România conducea cu 2-0 prin punctele câștigate de Patricia Goina și Cara Meșter. La ora închiderii ediției noastre de astăzi urma jocul dublului Cara Maria Meșter/Maria Daciana Ciubotaru cu dublul Bulgariei.

La Lousada, în Portugalia, în Zona C a Winter Cup U 16, echipa de tenis fete a României s-a clasat pe locul al treilea, după două victorii și o înfrângere. În prima zi a competiției, vineri 7 februarie, România a trecut cu 3-0 de Israel. Pentru România au jucat Maria-Daciana Ciubotaru, care a dispus cu 6-4, 4-6, 6-1 de Maya Betzalel, Cara-Maria Meșter, care a dispus cu 6-1, 6-1 de Noa Major și dublul Cara-Maria Meșter/Patricia Goina, învingător cu 6-1, 7-5 de dublul Maya Betzalel/Liam Oved.

Sâmbătă, 8 februarie, echipa României a întâlnit echipa Elveției, principala favorită, pentru un loc în finala Zonei. Elvețiencele s-au impus cu 3-0: Celine Naef – Maria-Daciana Ciubotaru 6-1, 6-1; Karolina Kozakova – Cara-Maria Meșter 6-4, 6-4; Livia Airoldi/Karolina Kozakova – Maria-Daciana Ciubotaru/ Patricia Georgiana Goina 6-4, 7-6 (4).

Duminică, 9 februarie, în meciul pentru locurile 3-4, România a întâlnit Bulgaria pe care a învins-o! După două jocuri, România conducea cu 2-0 prin punctele obținute de Particia-Georgiana Goina, 6-1, 5-7, 6-4 cu Mihaela Tsoneva și Cara-Maria Meșter, 4-6, 6-4, 7-5, cu Katerina Dimitrova. La ora închiderii ediției noastre de astăzi, urma să se dispute jocul dublurilor Maria-Daciana Ciubotaru/Cara Maria Meșter și Denislava Glushkova/Mihaela Tsoneva, al cărui rezultat conta doar pentru palmares, nemaiputând influența deznodământul întâlnirii dintre România și Bulgaria.

În Zona C a Winter Cup au jucat Austria, Bulgaria, Franța, Israel, Italia, Portugalia, România, Elveția. S-au calificat pentru turneul final Elveția și Franța.

Maria Daciana Ciubotaru este sportiva CSM Focșani 2007 și este pregătită de Răzvan Bucuroiu și Bogdan Nicolae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?